Vlhovej brat Boris utiekol s rodinou za dobrodružstvom: Dcérka Lujzinka podrástla a je šťastím bez seba!

Rodina nadovšetko! Boris Vlha (32), známy svojou oddanosťou k sestre, lyžiarskej šampiónke Petre Vlhovej (28), sa rozhodol, že si spolu ...

Rodina nadovšetko! Boris Vlha (32), známy svojou oddanosťou k sestre, lyžiarskej šampiónke Petre Vlhovej (28), sa rozhodol, že si spolu so snúbenicou Simonou Jágerskou a ich malou dcérkou Lujzinkou užijú zaslúžený oddych v nádhernej Barcelone.

Fotogaléria

Vydali sa preto na dobrodružný výlet do tohto slnečného španielskeho mesta, ktoré ponúka nielen bohatú históriu a fascinujúcu architektúru, ale aj príležitosť pre rodiny na spoločné chvíle plné zábavy a objavovania.

Po príchode do Barcelony sa rodina nechala unášať atmosférou starobylých uličiek, kde každý krok otvára nový pohľad na fascinujúce pamiatky a historické miesta. Boris si so snúbenicou Simonou a ich spoločnou dcérkou Lujzinkou užívali spoločné prechádzky po slnkom zaliatych námestiach, kde sa stretávali s miestnymi obyvateľmi a ochutnávali i tradičné španielske pochúťky.

Napriek množstvu historických pamiatok a zaujímavých miest, nemohli vynechať návštevu slávnej baziliky Sagrada Familia. Tento architektonický skvost ich úplne uchvátil svojou nádherou a majestátnosťou, a tak nezostalo iné, než si nechať tento moment zvečniť spoločnou rodinnou fotografiou pred veľkolepými dverami chrámu. Navyše, na fotkách je vidieť, že Lujzinka rastie ako z vody a z celého dobrodružstva má náramnú radosť.

Boris si tak v týchto dňoch so svojou rodinkou užíva zaslúžené dni oddychu, nakoľko nie je žiadnym tajomstvom, že v minulej sezóne už nebol oficiálnou súčasťou tímu svojej slávnej sestry a rozhodol sa radšej na vlastnú päsť podnikať, keď rozbehol doma na Liptove biznis v gastre. Naša lyžiarka má však so svojim bratom bez pochýb stále veľmi dobrý vzťah.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});