Daniela Hantuchová prvýkrát verejne ukázala priateľa: Lásku našla v náručí otca dvoch detí

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová (40) šokovala počas Veľkonočnej nedele svojich fanúšikov, pretože prvýkrát v živote svetu ...
  • Zdroj: Instagram/@danielahantuchova

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová (40) šokovala počas Veľkonočnej nedele svojich fanúšikov, pretože prvýkrát v živote svetu verejne oznámila svoj vzťah.

Forget sa oženil v roku 1989 a s manželkou Isabelle majú dvoch dospelých synov. Mathieu (34) je tanečník a Thibault (28) tenista, ani sa však nepriblížil k úspechom svojho otca v bielom športe. Na konci marca sa však objavili správy, že Forget sa mal so svojou ženou rozviesť.

PLETKY S TALIANMI

Hoci bola Hantuchová v minulosti spájaná s viacerými známymi mužmi, sama priznala konkrétne len jeden vzťah. Takmer štyri roky chodila s talianskym kondičným trénerom Marcom Panichim, ktorý neskôr spolupracoval aj s Novakom Djokovičom. Rozišli sa v roku 2010.

Goran Ivaniševič vedie Novaka Djokoviča od roku 2019, keď vystriedal Mariána Vajdu.
Čo stálo za koncom Ivaniševiča pri Djokovičovi? TOTO mal byť pravý dôvod Zobraziť článok

V roku 2017 pre Nový Čas priznala vzťah s ďalším Talianom, meno však neprezradila. „Je to čerstvé. Som šťastne zadaná a zamilovaná,“ povedala vtedy pre náš denník. Spoznať sa s ním mala v Ríme, ktorý bol jej srdcovým mestom. „Taliani sú ako deti, hrajú sa. My sa za všetkým naháňame, oni si život užívajú, sú bezstarostnejší,“ vyznala sa pop-
radská rodáčka.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});