Zo súboja Slovákov vyšiel víťazne Tatar: Pospíšilovi tiekli nervy, duel nedohral

Hokejisti Calgary prehrali v noci na utorok v NHL doma so Seattlom 2:4. Martin Pospíšil na strane domácich a ani Tomáš Tatar v drese ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hokejisti Calgary prehrali v noci na utorok v NHL doma so Seattlom 2:4. Martin Pospíšil na strane domácich a ani Tomáš Tatar v drese hostí sa do kanadského bodovania nezapísali.

Pospíšil stretnutie nedohral, inkasoval trest 5 min a do konca zápasu. Hráči Seattlu ukončili víťaznú šnúru Calgary na piatich dueloch a bodovo sa na súpera dotiahli. Obe mužstvá majú po 65 bodov a zaostávajú v Západnej konferencii o sedem za ôsmym tímom Nashville Predators, ktorý drží poslednú postupovú pozíciu do vyraďovacej časti.

Florida zvíťazila piatykrát v sérii a to na ľade New Yorku Rangers 4:2. V tabuľke východu jej patrí prvá priečka o dva body pred Bostonom, ktorý uspel v Toronte 4:1.

NHL - výsledky

Columbus - Vegas 6:3

Góly: 7. Danforth (Kuraly, Werenski), 14. A. Nylander (Texier, Provorov), 38. Gudbranson (J. Gaudreau, Jenner), 44. A. Nylander (Sillinger), 52. Činachov (Marčenko, Bean), 59. A. Nylander (Texier) – 18. Morelli (Froese), 19. W. Karlsson (Stephenson, Hague), 51. Stephenson (Theodore, Amadio)

New York Rangers - Florida 2:4

Góly: 17. Cuylle (Trouba, K. Miller), 36. Kreider (Trocheck, Panarin) – 31. Reinhart (Barkov, Verhaeghe), 33. Reinhart (Barkov, Forsling), 47. Lomberg (Forsling), 60. Lundell (Ekman-Larsson)

Philadelphia - St. Louis 1:2 pp a sn

Góly: 19. Laughton (Poehling, Sanheim) – 36. Hayes (Kapanen), rozh. náj. Bučnevič

Toronto - Boston 1:4

Góly: 44. Tavares (Rielly, Ljubuškin) – 10. Geekie (Pastrňák, Lohrei), 13. Zacha (Pastrňák, DeBrusk), 26. DeBrusk (Coyle, Marchand), 51. Zacha (Pastrňák, Heinen)

Colorado - Chicago 5:0

Góly: 13. MacKinnon (Toews, Makar), 18. Drouin (Colton, Parise), 33. Makar (MacKinnon, Rantanen), 38. Parise (C. Jones, MacKinnon), 56. Lehkonen (MacKinnon, Drouin)

Calgary - Seattle 2:4

Góly: 28. Kuzmenko (Kadri, Huberdeau), 48. Kuzmenko (R. Andersson, Kadri) – 5. Gourde (B. Tanev, Dunn), 33. Bjorkstrand (McCann, Schwartz), 41. Larsson (Beniers, Eberle), 53. McCann

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});