Tréner Weiss o titule: Len hlupák by taký náskok stratil!

Obrovského, 16-bodového náskoku po triumfe v derby Slovan - Trnava (2:0) si je vedomý, ale tréner bratislavského Slovana Vladimír Weiss ...

Obrovského, 16-bodového náskoku po triumfe v derby Slovan - Trnava (2:0) si je vedomý, ale tréner bratislavského Slovana Vladimír Weiss (59) šiesty majstrovský titul v rade ešte neberie ako istotu.

Fotogaléria

„Stále nie je v optimálnej forme a navyše sa teraz pridali problémy s ramenom,“ dodal lodivod Bratislavčanov, ktorý prezradil, že hráčom dal v prípade zisku titulu v predstihu jeden sľub. A to, že ak už bude rozhodnuté, bude ich po dvoch-troch púšťať na skoršie relaxy, aby bol Slovan pripravený na leto.

Niečo na tom Strakovi je...

Súboj posledných dvoch tímov tabuľky a aj dvoch českých koučov na Zemplíne vyznel suverénne pre domáce Michalovce. Zverenci Františka Straku zdolali zverencov Dušana Uhrina ml. presvedčivo 4:1, hoci po 20 minútach prehrávali 0:1.

Ešte do prestávky však vyrovnal Igor Žofčák, ktorý strelil prvý gól v najvyššej súťaži ako štyridsiatnik, a po zmene strán pridali domáci ďalšie tri góly. „Chlapcom sa musím poďakovať. Nesmierne dôležitý bol vyrovnávajúci gól, ktorý sme dosiahli ešte do prestávky. Vlial nám veľa sebavedomia a druhý polčas bol už v našej réžii. Môj tím podal dobrý výkon, aj keď vieme, na čom ešte musíme popracovať. Je to úžasná vec počuť chlapcov opäť sa radovať z víťazstva a ako si ho užívajú. Dáva nám to obrovskú silu ďalej pracovať,“ zhodnotil František Straka pre klubový web.

Na archívnej snímke Filip Šebo v drese Slovana.
Ex-kanonier Slovana poriadne zosmiešnil našu ligu: Takto sa vyjadril o klane Weissovcov Zobraziť článok

Argentínsky reprezentant Exequiel Palacios bol súčasťou zlatého tímu na MS v Katare.
Argentínsky majster sveta má problém: Exmanželka mu chce z pomsty predať medailu! Zobraziť článok

Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Calzona vracia lesk Neapolu: Slová, ktoré znamenajú koniec v našej repre?! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk