Tréner Weiss o titule: Len hlupák by taký náskok stratil!

Obrovského, 16-bodového náskoku po triumfe v derby Slovan - Trnava (2:0) si je vedomý, ale tréner bratislavského Slovana Vladimír Weiss ...

Obrovského, 16-bodového náskoku po triumfe v derby Slovan - Trnava (2:0) si je vedomý, ale tréner bratislavského Slovana Vladimír Weiss (59) šiesty majstrovský titul v rade ešte neberie ako istotu.

Fotogaléria

„Náskok máme veľký, len hlupák by ho stratil. V živote sa však stáva všeličo. Preto som opatrný a všetkých súperov za každých okolností rešpektujem,“ povedal po sobotňajšom zápase tréner Slovana Vladimír Weiss, ktorého zverenci si sobotňajším triumfom nad Spartakom vytvorili v tabuľke našej najvyššej súťaže už 16-bodový náskok a musel by sa stať zázrak, aby sa na konci sezóny netešili zo šiesteho majstrovského titulu v rade.

Belasí ovládli 170. derby s úplnou ľahkosťou, pričom o dva góly v sieti Trnavčanov sa postarali Vladimír Weiss ml. a český legionár Jaromír Zmrhal. Vďaka 18. triumfu v sezóne a pred jedenásťkolovou nadstavbou v skupine o titul majú ideálne vyhliadky na ďalší majstrovský titul.

Skúsený tréner si uvedomuje, že hoci majú jeho zverenci v tabuľke pohodlný náskok, v hre je stále ešte 33 bodov. „Matematicky musíme uhrať nejakých šestnásť bodov, no ani súperi nevyhrajú všetko. Chceme to však mať čím skôr za sebou,“ pokračoval Weiss, ktorého po zápase s Trnavou mrzelo, že sa opäť zranil jeho syn.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk