V semifinále Slovenského pohára si zahrajú i policajt, vojak, telocvikár a úradník: Lipanom pomohol k postupu aj kňaz

Senzácia je na svete! Futbalisti treťoligového ŠK Odeva Lipany zvíťazili vo štvrťfi nále Slovnaft Cupu nad prvoligovým MFK Skalica po ...
  • Zdroj: fb/skodevalipany

Senzácia je na svete! Futbalisti treťoligového ŠK Odeva Lipany zvíťazili vo štvrťfi nále Slovnaft Cupu nad prvoligovým MFK Skalica po bezgólovej remíze 5:3 v penaltovom rozstrele a postarali sa o najväčší úspech v histórii klubu. Na celý tím čaká odmena, no trúfajú si ísť ešte ďalej.

V Lipanoch zavládla po zápase obrovská radosť z víťazstva a postupu.
Amatéri spôsobili v Lipanoch futbalový ošiaľ: Zázrak vďaka TOMUTO? Zobraziť článok

ROZPRÁVKA

Spolu so sponzormi dali hráčom finančnú odmenu už za postup do štvrťfinále, teraz pracujú na novej. „Za mňa osobne by bolo najlepšou odmenou to, aby sme v lete všetci spoločne išli na niekoľko dní aj s rodinami k moru. Hľadáme spolu so sponzormi cestu, ako to zrealizovať,“ uviedol šéf klubu.

Odeva je dva kroky od víťazstva v národnom pohári, za čo by získala aj miestenku do Konferenčnej ligy. Ak by v európskom pohári Slovensko reprezentoval treťoligista, bol by to úplný úlet, ktorý by zaujal svet. No možné je všetko, veď druholigovému Sencu sa to podarilo v roku 2002... „Už teraz je to jedna rozprávka a historický úspech,“ dodal Jacko.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk