Slovenská hviezda v NHL už trénuje: Kedy opäť nastúpi?

Skvelé správy pre fanúšikov! Opora zadných radov tímu NHL Washingtonu Capitals Martin Fehérváry (24) si opäť obul korčule.
  • Zdroj: facebook/capitals

Skvelé správy pre fanúšikov! Opora zadných radov tímu NHL Washingtonu Capitals Martin Fehérváry (24) si opäť obul korčule.

FOTOGALÉRIA: S Fehervárym to vôbec nevyzerá dobre: Bolí nás to, tvrdí tréner Washingtonu

Slovenský reprezentant pre zranenie v dolnej časti tela chýba v zostave zámorského klubu od 17. februára, kedy sa zranil v zápase na ľade Montrealu. Washington svojho defenzívneho lídra dokonca zaradil na listinu zranených hráčov, čo v praxi znamená, žeby mal v zostave Capitals absentovať dlhšie obdobie.

Fehérváry patrí medzi najvyťaženejších obrancov Washingtonu
Vešal prádlo, keď sa to dozvedel: Zdrvujúca správa zmenila Fehérvárymu život Zobraziť článok

„Nie je to niečo, čo by trvalo deň. Môže byť mimo hry aj jeden alebo viac týždňov,“ vysvetlil po zranení Fehérváryho pre zámorské média tréner Spencer Carbery.

Odchovanec bratislavského hokeja sa však v pondelok už objavil na tréningu svojho tímu, ale trénoval zatiaľ bez fyzického kontaktu so spoluhráčmi. Všetko nasvedčuje tomu, že jeho zranenie nebude napokon také vážne a mohol by sa čoskoro opäť vrátiť do súťažného kolotoča. Spolu s Martinom trénoval aj Nic Dowd, ktorý sa takisto zotavuje po zranení.„Obaja napredujú. Radi by sme teraz videli, ako sa vrátia do plného tréningového zaťaženia a potom uvidíme, kam to bude smerovať,“ povedal kouč Carbery. Fehérváry nastúpil v tejto sezóne v 47 zápasoch, v ktorých nazbieral 12 bodov za 2 góly a 10 asistencií.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});