Len sa vrátila a už predviedla KO roka! Hviedzna MMA bojovníčka výkonom ohúrila celý svet

Medzi fanúšikmi zmiešaných bojových umení síce prevláda názor, že ženské MMA nie je také atraktívne ako to mužské, no toto brutálne KO ...
  • Zdroj: Instagram/@iamthebay

Medzi fanúšikmi zmiešaných bojových umení síce prevláda názor, že ženské MMA nie je také atraktívne ako to mužské, no toto brutálne KO mnohým určite zmení názor. Brazílska bojovníčka Valesca Machadová (27) so svojou súperkou spravila rýchly proces a ohúrila celý svet!

Šéf UFC Dana White a ruský prezident Vladimir Putin.
Šéf UFC po rokoch vyšiel s pravdou von: Štedrý dar prezidenta Putina pre hviezdneho šampióna! Zobraziť článok

„Tina Black“ sa nedávno predstavila na podujatí Urijah Faber’s A1 Combat 18, kde sa v hlavnom zápase večera postavila proti Taylor Mauldinovej. Nešlo o žiadny bežný súboj, ale bojovalo sa o zisk titulu v slamovej váhe. Obrovská motivácia tak bola v oboch rohoch klietky. Nuž, z víťazstva sa mohla radovať len jedna z aktérok.

Brazílska reprezentantka sa nenechala zastrašiť neporaziteľnosťou obávanej „Machine Gun“. Od úvodu si sebavedomo išla za svojím cieľom a táto taktika sa jej vyplatila. Na zisk opasku jej totiž stačilo len 49 sekúnd. 

Machadová súperku zatlačila na pletivo a tam sa do nej pustila hlava-nehlava. Po kombinácii niekoľkých tvrdých úderov poslala domácu bojovníčku do inej dimenzie. Niet sa tak čo čudovať, že ukážkové KO okamžite obletelo sociálne siete.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});