Šéf UFC po rokoch vyšiel s pravdou von: Štedrý dar prezidenta Putina pre hviezdneho šampióna!

Vskutku netypická gratulácia! Khabib Nurmagomedov (35) patrí medzi najlepších bojovníkov všetkých čias, pričom jeho najväčšia výhra prišla ...
  • Zdroj: Northfoto

Vskutku netypická gratulácia! Khabib Nurmagomedov (35) patrí medzi najlepších bojovníkov všetkých čias, pričom jeho najväčšia výhra prišla v roku 2018, kedy na podujatí UFC 229 zdolal hviezdneho Conora McGregora (35). Jeho veľkolepý triumf obletel celý svet a dokonca neušiel ani pozornosti ruského prezidenta Vladimira Putina (71).

FOTOGALÉRIA: Štedrý dar prezidenta Putina pre hviezdneho šampióna!

„The Eagle“ má za sebou nesmierne úspešnú kariéru a právom sa stal členom Siene slávy UFC. Rukavice zavesil na klinec po výhre v októbri 2020. Aj keď mal v tom čase len 32 rokov a pokojne mohol pokračovať ďalej, po smrti otca mu to už viac nedávalo zmysel. Navyše veľmi dobre bol na tom aj z hľadiska financií, respektíve majetkových pomerov.

O to sa však nepričinili iba štedré odmeny prestížnej americkej organizácie. Ruku k dielu pridal taktiež najvyšší predstaviteľ jeho rodnej vlasti – Vladimir Putin. Prezident, ktorého pozná azda celý svet, ocenil neporazeného Nurmagomedova štýlom, aký sa len tak nevidí.

„Po zápase ani nedošiel do šatne a už bol na telefóne Putin. Jemu a jeho otcovi dal ruské nehnuteľnosti v hodnote približne 20 miliónov amerických dolárov,“ prezradil v relácii Games With Names prezident UFC Dana White.

Farkhod Rahimzoda mal zabiť päťročné dievčatko a jej matku.
Horor v Rusku: MMA bojovník uškrtil dieťa († 5) a dobodal matku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});