Štefečeková zaskočila fanúšikov: Nebudete o mne nič počuť!

Úspešná športovkyňa Zuzana Rehák Štefečeková (40) sa rozhodla na niekoľko týždňov odpojiť od všetkých sociálnych sieti. A nebude konzumovať ...
  • Zdroj: ajs

Úspešná športovkyňa Zuzana Rehák Štefečeková (40) sa rozhodla na niekoľko týždňov odpojiť od všetkých sociálnych sieti. A nebude konzumovať ani alkohol a z jedálnička sa vytratí aj chlieb. Urobila tak už dnes na Popolcovú stredu, pretože je veriacou kresťankou a začala tak 40-dňový pôst!

FOTOGALÉRIA: Zuzana Rehák-Štefečeková

Olympijská víťazka v streľbe z letnej olympiády 2021 v Tokiu je na sociálnych sieťach veľmi aktívna. Fanúšikom pravidelne v príbehoch či na fotkách približuje svoj športový i súkromný život, ale teraz je tomu na určitý čas koniec.

Slovenská strelkyňa Danka Barteková nevníma víťazstvo v ankete Športovec roka ako záväzok alebo tlak.
Bartekovú na galavečeri sprevádzal nový priateľ: Objatia aj bozky! Zobraziť článok

„Na Popolcovú stredu sa začína pôst, preto najbližších minimálne 40 dní sa o mne na tu nič nedozviete. Okrem alkoholu a chleba sa zriekam aj sociálnych sieti. Prajem všetkých požehnaný čas a vidíme sa po Veľkej noci,“ napísala v utorok večer na svoj instagram úspešná športovkyňa.

Erik Varga (vľavo) a Zuzana Rehák Štefečeková (vpravo).
Rehák-Štefečeková a Jány si užívajú voľno: Kedy začnú prípravu na Paríž? Zobraziť článok

Zuzana pôvodne veriaca nebola, ale k viere sa dostala počas Vysokej škole v Bratislave, kde študovala odbor Misijná a charitatívna práca.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk