Gerson mal spôsobiť konflikt v kabíne! Veľavravná reakcia trénera Weissa

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili úspešne do jarnej časti Niké ligy. V piatkovom 19. kole zvíťazili na ihrisku Žiliny hladko 4:0 ...
  • Zdroj: TASR/Daniel Stehlík

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili úspešne do jarnej časti Niké ligy. V piatkovom 19. kole zvíťazili na ihrisku Žiliny hladko 4:0 a zvýšili náskok na čele tabuľky pred "šošonmi" na 10 bodov.

Gerson Rodrigues, zimná posila Slovana, si otvoril strelecký účet v klube. V nadstavenom čase premenil pokutový kop a spečatil stav duelu. Vedenie si od Luxemburčana veľa sľubuje, pretože klub predal kanoniera Aleksandra Čavriča. Gerson má povesť problémového hráča a na povrch presiakli informácie, že sa dostal v kabíne do konfliktu.

„Gerson má veľkú kvalitu, je hotový futbalista. Určite, má nálepku experta, tá jeho genéza to ukazuje. Ale dobre som sa s ním porozprával a určili sme si pravidlá hry, ktoré, verím, že budú fungovať. Kolektív ho prijal výborne. Pokiaľ bude dodržiavať naše mantinely, bude platným hráčom. Títo experti milujú hru. Pokiaľ bude disciplinovaný, bude veľkým prínosom. Verím, že to tak bude,“ uviedol tréner Slovana Bratislava.

Kapitán Weiss ml. správy poprel: „U nás v kabíne je zatiaľ úplne normálny a slušný chalan. Myslím si, že si uvedomuje, že prišiel do veľkoklubu, ktorým Slovan je. Sme tu na to, aby sme mu pomohli, aby sa adaptoval a cítil čo najlepšie. A verím, že svojou kvalitou a talentom aj on pomôže nám.“

Cristiano Ronaldo totálne vybuchol.
Škandalózne správanie Ronalda: Preboha, toto už bolo priveľa! Zobraziť článok

Budú sa takto tešiť slovenskí futbalisti aj v Lige národov?
Futbaloví internacionáli reagujú na žreb skupiny Ligy národov: Je načase vyhrabať sa z céčka! Zobraziť článok

Argentínsky futbalista Lionel Messi.
Organizátori už nezvládli hnev fanúšikov: Nevideli ste Messiho? Vrátime vám peniaze! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk