Náplasť na zdravotné patálie: Žampa dostal od Hossu vzácny darček

Náplasť na zdravotné patálie! Slovenský lyžiar Adam Žampa (33) sa momentálne dáva dokopy zranenia ľavého kolena, ktoré utrpel počas Svetového ...
  • Zdroj: instagram/adamzampa13

Náplasť na zdravotné patálie! Slovenský lyžiar Adam Žampa (33) sa momentálne dáva dokopy zranenia ľavého kolena, ktoré utrpel počas Svetového pohára v Jasnej, keď ako predjazdec spadol na trati.

FOTOGALÉRIA: Adam Žampa

Úsmev na tvári mu začiatkom týždňa vyčarovala hokejová legenda Marián Hossa (45). Žampa totiž dostal od trojnásobného víťaza NHL na pamiatku podpísaný jeho dres Chicaga aj s venovaním!

Vlhovú prišla do cieľa na saniach.
Spŕška kritiky na organizátorov v Jasnej: Prečo ste postavili takú tvrdú trať? Zobraziť článok

Skúsený slovenský lyžiar Adam Žampa momentálne chýba na súťažnej scéne, pretože si dáva dokopy zranené ľavé koleno. „Mám natrhnuté bočné väzy a pomliaždenú chrupavku,“ informoval o svojom zdravotnom stave ešte pred pár dňami Adam, ktorý stále nevie či bude môcť v sezóne pokračovať, alebo sa tento ročník Svetového pohára pre neho predčasne skončí.

Adam Žampa sa zranil pred štartom obrovského slalomu v Jasnej.
Čierny deň pre slovenské lyžovanie: Adam Žampa sa zranil na tom istom mieste ako Petra Vlhová Zobraziť článok

„Momentálne každý deň rehabilitujem a v blízkej dobe bude známe či budem môcť v sezóne pokračovať. Pevne verím, že tomu tak bude,“ pokračoval Žampa, ktorý v pondelok večer nechýbal na slávnostnom vyhlásení ankety Športovec roka 2023. Po ceste do Bratislavy sa stihol ešte zastaviť v Trenčíne, kde sa osobne stretol s hokejovou legendou Mariánom Hossom.

„Odmalička je Marián jeden z mojich športových vzorov,“ napísal na sociálnu sieť Žampa a pridal fotku s Hossom, ktorý mu daroval na pamiatku podpísaný dres Chicaga. Práve v tomto klube získal všetky tri Stanleyho poháre. „Ďakujem za tento dres, ktorý už je aj v Sieni slávy NHL. Teším sa na spoločnú lyžovačku, alebo hokej,“ doplnil slovenský lyžiar.

 

mko, foto instagram/adamzampa13

 

Žampa o barlách navštívil Hossu a dostal od neho dres.

Adam každý deň rehabilituje a verí, že ešte stihne záver lyžiarskej sezóny.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});