David Pastrňák počúva Biebera, ale toto neodpustí!

Skvelé hokejové divadlo plné hviezd aj zo sveta šoubiznisu. Cez víkend sa v torontskej Scotiabank Arene uskutočnil tradičný Zápas hviezd, ...
  • Zdroj: Getty Images

Skvelé hokejové divadlo plné hviezd aj zo sveta šoubiznisu. Cez víkend sa v torontskej Scotiabank Arene uskutočnil tradičný Zápas hviezd, ktorý si prišiel vychutnať aj známy spevák Justin Bieber (29).

Fotky s ním si v zákulisí urobila aj česká hokejová hviezda David Pastrňák (27). A neuveríte, čo mladému hudobníkovi vytkol!

FOTOGALÉRIA: David Pastrňák

Z celkového triumfu v Zápase hviezd sa radoval tím Austona Matthewsa, ktorý vo finále exhibičného miniturnaja zvíťazil v Toronte nad Tímom Connora McDavida 7:4. A práve na striedačke víťazného mužstva, ktoré viedol vo vlastnej aréne kapitán Toronta Matthews, stál aj populárny spevák Justin Bieber. „Mám rád jeho muziku,“ zložil mu najskôr poklonu český útočník David Pastrňák.

Hviezda Bostonu, ktorá bola členom zdolaného finalistu, si však následne rýpla do kanadského hudobníka. „Klesol u mňa tým, že je fanúšikom Toronta,“ reagoval český kanonier, ktorý to však myslel iba podpichovačne. Následne pre zámorské média dodal: „Som poctený, že som sa vôbec mohol s Justinom odfotiť. Je úžasné, keď niekto takto slávny obdivuje náš šport.“

HC Košice - HK Poprad
Spišiaci sa aj naďalej trápia, šláger kola v prospech Popradu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});