Slovan oficiálne predstavil novú posilu: Temná minulosť luxemburského reprezentanta...

 Káder futbalového Slovana Bratislava posilní luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues. Slovenský majster sa s 28-ročným útočníkom dohodol ...
  • Zdroj: instagram.com/ivankmotrik

Káder futbalového Slovana Bratislava posilní luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues. Slovenský majster sa s 28-ročným útočníkom dohodol na ročnom hosťovaní, zmluva obsahuje aj výkupnú klauzulu.

Rodrigues v minulosti pôsobil v Šeriffe Tiraspoľ, s ktorým získal majstrovský titul. Neskôr obliekal dres japonského Jubilo Iwata a v roku 2019 zamieril do Dynama Kyjev. S tímom vybojoval v sezóne 2020/2021 ligový titul aj Ukrajinský pohár. Luxemburčan pôsobil aj vo francúzskom Troyes, saudskoarabskom Al-Wehda a naposledy v tureckom Sivasspore. V Slovane má nahradiť Srba Aleksandara Čavriča, ktorý po osemročnom angažmáne odišiel do Japonska.

Slavia Praha sa vo štvrtok predstavila v Košiciach.
Slavia sa lúči so slovenským reprezentantom: Mal ísť do Slovana, nakoniec posilní Rumunov Zobraziť článok

 

"Tešíme sa, že Gerson Rodrigues si oblečie belasý dres. Veríme, že bude kvalitatívne adekvátnou náhradou za Aleksandara Čavriča. Je fakt, že v poslednom období nemal na klubovej úrovni takú hernú prax, no sme presvedčení o jeho nespornom potenciáli i kvalite. Ukazuje ju v reprezentácii, čo sme videli aj na Slovensku. Verím, že naša spolupráca bude úspešná," uviedol generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml. pre klubový web.

Lucia Čermáková je nielen najlepšia footgolfistka na svete, ale aj krásna baba.
Je najlepšia na svete vo footgolfe: Keď vyzlečie dres, mužom sa dvíha tlak Zobraziť článok

Fanúšik Slovana Matej Gyurkovič poukázal na sociálnej sieti X (predtým Twitter) na minulosť luxemburského futbalistu. V príspevku uvádza, že "Rodriguesova expartnerka Emilie Boland ho obvinila z fyzického napadnutia. Bývalá Miss Luxemburska tvrdí, že ju v novembri 2022 udrel do tváre. Rodrigues je obvinený aj z verbálneho napádania policajtov počas toho istého incidentu, pričom údajne použil hanlivý jazyk," píše sa v príspevku.

To však nie je ani zďaleka jediný problém, ktorý sa spája s novou posilou Slovana. "Rodrigues bol obvinený z druhého napadnutia v prípade incidentu z leta 2022, keď údajne vyrazil mužovi zub. Tretí prípad údajného ublíženia na zdraví sa datuje do roku 2019," pokračuje súhrn od Mateja.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});