Je najlepšia na svete vo footgolfe: Keď vyzlečie dres, mužom sa dvíha tlak

Je najlepšia na svete vo footgolfe. Slovenská reprezentantka Lucia Čermáková (24) sa vlani na MS v americkom Orlande stala majsterkou ...
  • Zdroj: instagram/lucianka_20

Je najlepšia na svete vo footgolfe. Slovenská reprezentantka Lucia Čermáková (24) sa vlani na MS v americkom Orlande stala majsterkou sveta v individuálnej súťaži žien.

FOTOGALÉRIA: Lucia Čermáková

“Telo sa mi trasie. Je to neuveriteľné. Úžasný úspech pre Slovensko, pre mňa, pre ženy na celom svete,” tešila sa vlani majsterka sveta.

Sympatická rodáčka z Lábu, ktorá je aktuálne svetovou jednotkou medzi ženami, si však fanúšikov získava nielen športom, ale aj na sociálnych sieťach. Tam má niekoľko záberov v plavkách, na ktorých nechala vyniknúť svoju sexi postavu. Lucia vie, že za jej úspechmi stojí kopec driny.

Prominentný pár spolu ešte absolvoval prvotné vyšetrenia pred operáciou vo Švajčiarsku.
Vlhovej priateľ Kyselica sa musí obracať: Aha, čo vymenil za slnečnú púšť! Zobraziť článok

"Ako dievča z dediny som hrávala s chlapcami futbal každý deň. Po čase som sa stala hráčkou ženského družstva Slovana Bratislava, s ktorým sa mi podarilo vybojovať majstrovský titul. Bezprostredne po ňom som pri jednom z rozhovorov dostala otázku, či viem, čo je footgolf. Nasledoval prvý tréning, počas ktorého ma tento šport chytil za srdce, a tak som mu už ostala verná,“ prezradila Lucia o svojich začiatkoch v rozhovore pre Fun rádio.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});