Haraslín prehovoril o zranení, ktoré mu spôsobil Vavro: Stihne štart ligy?

Slovenského futbalistu Lukáša Haraslína (27) stále trápi zranenie členka, ktoré mu spôsobil v príprave reprezentačný spoluhráč Denis ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenského futbalistu Lukáša Haraslína (27) stále trápi zranenie členka, ktoré mu spôsobil v príprave reprezentačný spoluhráč Denis Vavro (27).

Krídelník pražskej Sparty pravdepodobne nestihne štart jarnej časti českej ligy, výhľad na ďalšie týždne je nejasný.

Haraslín sa stal terčom tvrdého zákroku 20. januára v prípravnom zápase s FC Kodaň, keď ho kolega z národného tímu fauloval zozadu, za čo dostal červenú kartu. Stopér dánskeho tímu išiel v polovici ihriska v plnej rýchlosti do sklzu a okrem lopty trafil aj súperov členok. Haraslín už v druhom polčase do zápasu nenastúpil. Počas zimného sústredenia v Španielsku nenaskočil ani do prípravných duelov a trénoval len individuálne.

"Nie je to príjemné," povedal podľa portálu iSport.cz slovenský reprezentant, ktorý mal podstúpiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Zranený členok ho stále bolí, aj preto desať dní po strete stále nechápe Vavrov faul: "Poznáme sa od detstva. Bol to priateľský zápas. Hodím to za hlavu, ale bolo to zbytočné."

V Sparte už zrejme nepočítajú s tým, že sa Haraslín dá dokopy do štartu ligy. Do jarnej časti vstúpia "rudí" v sobotu 10. februára, keď sa predstavia na štadióne Karvinej. Otázne je, ako dlho bude Haraslín pauzovať. Pražský tím ho bude potrebovať na jarnú fázu Európskej ligy, vo štvrtok 15. februára sa v prvom zápase play off predstaví na pôde Galatasarayu Istanbul.

Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a tréner ŠK Slovan Bratislava  Vladimír Weiss st.
Futbalový Slovan našiel náhradu za Čavriča: Získal búrliváka z reprezentácie! Zobraziť článok

Skalica ulovila fínskeho obrancu Hradeckého s cenovkou 300 000 eur.
Prvoligové kluby sa v prestupovom období príliš nezapotili: Bohatí šetrili, chudobní zbrojili! Zobraziť článok

Zdá sa, že medzi dvoma legendami stále panuje určitá nenávisť.
Fanúšikovia smútia, súboj Ronaldo vs. Messi sa neuskutoční: Tu je dôvod! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});