Futbalový Slovan našiel náhradu za Čavriča: Získal búrliváka z reprezentácie!

Slovan Bratislava pred pár dňami predal srbského útočníka Aleksandra Čavriča, ktorý zamieril do Japonska. Belasí získali za hráča náhradu! ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Slovan Bratislava pred pár dňami predal srbského útočníka Aleksandra Čavriča, ktorý zamieril do Japonska. Belasí získali za hráča náhradu! Ide o zvučné meno s reprezentačnými skúsenosťami.

FOTOGALÉRIA: ŠK Slovan Bratislava

Čavrič po ôsmich rokoch ukončil svoje pôsobenie v Slovane. Z Niké ligy odchádza do Japonska, hrať bude za tím Kašima Antlers. „Sme veľmi radi, že výsledná dohoda dáva zmysel pre všetky strany, ako pre Čakiho, tak aj pre klub. S japonským klubom sme dospeli k dohode o platenom hosťovaní s následnou opciou na prestup," komentoval prestup generálny riaditeľ Ivan Kmotrík mladší, ktorý už za Srba našiel aj náhradu.

Generálny riaditeľ Slovana sa včera zahral na kvízmajstra, keď na sociálnej sieti zverejnil fotografiu s novou posilou, ktorej prekryl tvár. Ako sme zistili, ide o 59-násobného luxemburského reprezentanta Gersona Rodriguesa, ktorý už s belasými absolvoval včerajší tréning. Pre našu futbalovú verejnosť Gerson nie je úplne neznáma tvár. V októbrovej odvete kvalifikácie ME 2024 v Luxemburgu neraz vystrašil Škriniara a spol.

Vtedy sa vrátil do kádra proti Slovensku napriek prebiehajúcemu súdnemu procesu, v ktorom čelil trom obvineniam. Podľa rtl.lu sa prípady údajného napadnutia stali od marca 2019 do novembra 2022. Najskôr mal futbalista udrieť muža pred jedným podnikom, čím mu mal spôsobiť zlomeniny v tvári, viacmesačnú práceneschopnosť a tri operácie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});