Bizár na Spiši! Rozhodca uznal gól, ktorý nemal nikdy platiť!

Prečo si nepozrel videozáznam? Najvyššou hokejovou súťažou na Slovensku otriasol kuriózny moment, ktorý by sa nemal stávať ani v zápasoch ...
  • Zdroj: TASR

Prečo si nepozrel videozáznam? Najvyššou hokejovou súťažou na Slovensku otriasol kuriózny moment, ktorý by sa nemal stávať ani v zápasoch prípravky.

FOTOGALÉRIA: Filip Surák

V súboji 40. kola Tipos extraligy medzi Spišskou Novou Vsou a Novými Zámkami (3:4) padol gól, ktorý nikdy platiť nemal.

Navyše gól Václava Stupku v 31. minúte sa ukázal napokon ako víťazný. Padol však po veľmi kurióznej situácii. Domáci brankár Surák sa presúval od jednej žrde k druhej, pričom korčuľou vykopol bránku z kolíka, ktorý ju drží v ľade.

Milan Bartovič obliekal dres Dukly Trenčín.
Prekvapení fanúšikovia Trenčína: Bartovič si opäť obliekol dres Dukly! Zobraziť článok

Bránka sa pochopiteľne posunula na bok a do takto vychýlenej bránky skóroval hosťujúci útočník Stupka. Puk síce skončil v bránke, no vošiel do nej niekoľko už v čase, keď nebola na svojom mieste, keď bola dobrých 20 centimetrov od svojho pôvodného miesta.  Všetci tak zostali prekvapení, keď rozhodca Miroslav Štefík gól uznal a nešiel sa pozrieť na videozáznam. Navyše, celú situáciu sledoval zblízka.

Slovenský hokejista Juraj Mikúš.
Niekdajší reprezentant v tom má jasno! Do Ruska by určite nešiel: TOTO povedal k Hudáčkovi! Zobraziť článok

„Verím, že tento gól pomôže a naši rozhodcovia budú v budúcnosti takéto situácie skúmať na videu. Veď na to tú techniku máme či...“ napísal k videu na sociálnej sieti generálny manažér Spišiakov Richard Rapáč.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});