Prekvapení fanúšikovia Trenčína: Bartovič si opäť obliekol dres Dukly!

Fanúšikovia Trenčína zostali poriadne prekvapení! V piatkovom domácom zápase 39. kola extraligy sa na ľade proti Košiciam (1:4) objavil ...
  • Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Fanúšikovia Trenčína zostali poriadne prekvapení! V piatkovom domácom zápase 39. kola extraligy sa na ľade proti Košiciam (1:4) objavil na ľad hráč s menom Bartovič.

FOTOGALÉRIA: Milan Bartovič

Dres Dukly si však neobliekol bývalý skvelý reprezentačný útočník Milan (42), ktorý je asistentom trénera, ale jeho syn Adrien (16). Denníku Nový Čas prezradili, ako sa ocitol na súpiske vojakov! 

Starší syn vicemajstra sveta z roku 2012 a bývalého hráča NHL Milana Bartoviča – Adrien, je kmeňovým hráčom švédskeho klubu Malmö Redhawks, kde pôsobí už druhú sezónu.

Fehérváry patrí medzi najvyťaženejších obrancov Washingtonu
Obranca Washingtonu Martin Fehérváry o sezóne: Urobí si rekord v NHL? Zobraziť článok

„Adrien tam hrá za juniorský tím do 18 rokov. Momentálne však už nemajú reálnu šancu na postup do play-off, tak sme sa rozhodli, že požiadame Švédov o krátke hosťovanie a vyskúšame ho v Trenčíne,“ povedal na úvod pre náš denník Milan Bartovič.

„Adrien už v novembri u nás trénoval a zapadol medzi mužov na tréningoch dobre. Preto sme ho chceli vidieť aj v súťažnom zápase. Proti Košiciam dostal šancu na šesť striedaní a myslím si, že to pre neho bola veľká škola. Prvýkrát hral totiž za mužov,“ pokračoval jeho otec, ktorý je asistentom trénera v Dukle.

„Nie je vylúčené, že v budúcom ročníku k nám prestúpi. Teraz sa opäť vráti do Malmö, kde dohrá sezónu,“ reagoval bývalý útočník, ktorého syn sa narodil v Česku, ale nie je vylúčené, že bude v budúcnosti hrať aj za slovenský výber.

Slovenský hokejista Juraj Mikúš.
Niekdajší reprezentant v tom má jasno! Do Ruska by určite nešiel: TOTO povedal k Hudáčkovi! Zobraziť článok

„Je to šanca, ale musí na Slovensku odohrať 16 mesiacov, aby v budúcnosti mohol štartovať za Slovensko na šampionáte či olympiáde.“ A čo na svoj debut medzi mužmi hovorí samotný Adrien? „Som veľmi rád, že som mohol aspoň na pár minút zažiť debut za mužov a ešte v zápase proti Košiciam. Škoda, že sme prehrali, ale užil som si to a je to pre mňa dobrá škola do budúcnosti.“

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});