Manažér Galovič o Vlhovej zranení: Nemuselo k tomu dôjsť, keby...

Manažér slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej Richard Galovič prehovoril o zranení, ktoré vydesilo celé Slovensko. Celé to mohlo dopadnúť ...

Manažér slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej Richard Galovič prehovoril o zranení, ktoré vydesilo celé Slovensko. Celé to mohlo dopadnúť úplne inak! Prezradil aj zaujímavú zákulisnú informáciu.

Fotogaléria

Mala to byť oslava, napokon bol z toho šok a zdesenie pre celé Slovensko! Petra Vlhová v sobotňajšom obrovskom slalome na domácej zjazdovke v Jasnej nepríjemne spadla a odvážal ju vrtuľník. V nemocnici v Ružomberku sa potvrdilo zranenie kolenných väzov. Na druhý deň odletela do Švajčiarska, kde sa podrobila komplexnejším vyšetreniam, čaká ju operácia a náročná rehabilitácia.

Petra Vlhová v druhom kole slalomu žien Svetového pohára v alpskom lyžovaní v rakúskom Lienzi.
Vlhovej lekár prehovoril: TAKTO dlho potrvá, kým sa vráti na svah! Zobraziť článok

Manažér Vlhovej Richard Galovič prehovoril pre Športweb o tomto nepríjemnom momente. Podľa jeho názoru k zraneniu Vlhovej vôbec nemuselo prísť, nebyť jej "buldodžej" nátury a obrovskej bojovnosti. "Úprimne, keď sa niečo takéto deje, nedopozerám to do konca. Videl som to až z opakovaných záberov. Vyplynulo to z jej charakteru. Keby to nebola ona, asi by to spustila a skončila na zadku ako Federica Brignoneová. Petra bojuje do poslednej chvíle. Robí maximum, aby zachránila kritickú situáciu," vyhlásil Galovič.

Vlhová a vzdať to? Nehrozí! A obzvlášť na domácom kopci v Jasnej, kde ju sledovalo naživo 12-tisíc fanúšikov. Je obzvlášť veľká škoda, že sa jej to stalo práve v domácom prostredí. A navyše, vyzeralo to tak, že mohla pokojne útočiť na víťazstvo. Svedčí o tom interná informácia, ktorú vytiahol Galovič. "Máme interné medzičasy a do pádu bola štyri stotiny sekundy za Sarou Hectorovou. Mala obrovské nasadenie. Niekedy boj prinesie aj takéto negatívne následky. Tentokrát nemala šťastie."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});