Trapas pre hviezdy z Pittsburghu: Vlastný gól ako z najhoršej nočnej mory!

Pre hokejistov Pittsburghu Penguins to nemohlo dopadnúť horšie, keď sa v noci z pondelka na utorok stretli s Arizonou Coyotes.
  • Zdroj: SITA/AP

Pre hokejistov Pittsburghu Penguins to nemohlo dopadnúť horšie, keď sa v noci z pondelka na utorok stretli s Arizonou Coyotes.

Zápas sa skončil prehrou "tučniakov" 2:5 a ako sa zdá, svoj podiel na tom mali aj sami. Strelili si totiž vlastný gól ako z najhoršej nočnej mory!

V 45. minúte rozhodcovia ohlásili vylúčenie Jasona Zuckera, čo dalo Penguins šancu na presilovku. Tí sa rozhodli odvolať brankára, aby mali vyššiu pravdepodobnosť využiť túto príležitosť. No čo nasledovalo, bolo viac než trpké sklamanie! Veľké hviezdy Pittsburghu sa dopustili vážnej chyby, keď namiesto toho, aby smerovali puk smerom k súperovej bránke, skončil v ich vlastnej sieti.

Obranca Kris Letang nešťastne prihrával ruskej superhviezde Jevgenijovi Malkinovi v obrannom pásme, no ten puk nezachytil a nečakaným spôsobom ho tak poslal za vlastnú bránkovú čiaru. "Ó môj Bože," povzdychol si Letang, keď na neho namieril kameraman záber v priamom prenose. Po tomto nešťastnom incidente sa zdalo, že hokejisti Pittsburghu sa už z toho nedokážu otriasť a prehrali tak druhý zápas po sebe.

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec (vpravo).
Skvelý Nemec zbieral asistencie: Schytal aj tvrdý úder od súpera! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk