Blýska sa anglickému gigantovi na lepšie časy? Vedenie klubu angažovalo novú posilu

Anglický futbalový klub Manchester United vymenoval Omara Berradu do funkcie výkonného riaditeľa. Jeho predchodca Richard Arnold opustil ...
  • Zdroj: Northfoto

Anglický futbalový klub Manchester United vymenoval Omara Berradu do funkcie výkonného riaditeľa. Jeho predchodca Richard Arnold opustil klub v novembri minulého roka. Berrada predtým pôsobil v konkurenčnom Manchestri City takmer 10 rokov. V tíme obhajcu titulu naposledy zastával post riaditeľa pre futbalové operácie.

FOTOGALÉRIA: Manchester United

„Manchester United s potešením oznamuje vymenovanie Omara Berradu do funkcie výkonného riaditeľa. Našou deklarovanou ambíciou je obnoviť reputáciu Manchestru United ako klubu, ktorý vyhráva tituly a toto je prvý krok. Omar pôsobil ako riaditeľ pre futbalové operácie v City Football Group, pričom dohliadal na 11 klubov na piatich kontinentoch a predtým zastával vedúce funkcie v Barcelone," stojí v oficiálnom vyhlásení klubu.

Presný dátum Berradovho nástupu ešte klub neoznámil. Vo funkcii dočasného výkonného riaditeľa bude pokračovať Patrick Stewart. Informovala o tom agentúra DPA.

Portugalský tréner José Mourinho.
Peniaze, z ktorých sa zatočí hlava: Mourinho vycical z klubov na hráčov skoro 2 miliardy eur Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});