Šatan utiekol pred novinárom: Podráždený odkaz šéfa zväzu!

Bývalý slovenský hokejista a momentálne prezident zväzu Miroslav Šatan sa rozhodol zobrať nohy na plecia a odmietol odpovedať na otázku ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer, Reprofoto/TV Markíza

Bývalý slovenský hokejista a momentálne prezident zväzu Miroslav Šatan sa rozhodol zobrať nohy na plecia a odmietol odpovedať na otázku reportérovi TV Markíza. Chvíľku ho prenasledoval a potom prišla podráždená odpoveď.

Reportér Michal Hečko sa chcel na túto tému porozprávať s prezidentom zväzu Mirom Šatanom. „Nemôžete k tomu niečo povedať? Je to teraz téma, točí sa to a tak by ma to zaujímalo, aký máte na to názor,“ pýtal sa redaktor TV Markíza Šatana, ktorý sa ale odmietal na tému rozprávať. 

Počas toho ako odchádzal stručne zareagoval: „Vôbec to nie je téma. Ak ste si nevšimli, tak dva roky už nehrajú chlapci za reprezentáciu." Ako Šatan utekal pred reportérom nájdeš v GALÉRII.

V ruskej KHL pôsobí osem hokejistov spod Tatier: Christián Jaroš, Michal Čajkovský, Adam Liška, Martin Gernát, Adam Húska, Patrik Rýbar, Mislav Rosandič a Michal Krištof.

MS v hokeji 2024 štartujú 10. mája v Česku. Slovenskí hokejisti budú v ostravskej skupine hrať s USA, Švédskom, Nemeckom, Lotyšskom, Francúzskom, Kazachstanom a Poľskom.

Julo Hudáček po víťazstve zabával fanúšikov.
Obrat v kauze Hudáčka? V Nemecku skandovali po zápase jeho meno, v Česku sa obuli do Jágra Zobraziť článok

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa naložil najskôr Šatanovi, potom aj Hudáčkovi.
Šéf Dukly Trenčín pokračuje v ostrej nálade: Najskôr sa obul do Šatana, teraz do Hudáčka Zobraziť článok

Bývalý reprezentačný brankár Július Hudáček.
Česi chceli odpoveď na TIETO otázky: Hudáček odmietol reagovať! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk