Poprad predstavil očakávanú posilu! Fanúšikovia zúria: Robíte si z nás srandu?!

Popradskí fanúšikovia boli v napätí a netrpezlivo očakávali, aké hviezdne meno doplní ich káder! Keď klub po dlhom promovaní konečne ...
  • Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Popradskí fanúšikovia boli v napätí a netrpezlivo očakávali, aké hviezdne meno doplní ich káder! Keď klub po dlhom promovaní konečne oznámil meno, ostalo hrobové ticho. A potom sa prúdom spustila kritika.

FOTOGALÉRIA: HK Poprad a Marcel Forgáč

V pondelok podvečer uverejnil HK Poprad na sociálnych sieťach príspevok, ktorý strhol pozornosť nielen fanúšikov tohto klubu. „S radosťou oznamujeme, že vedenie nášho klubu podpísalo exkluzívnu zmluvu s novým hráčom, ktorý sa čoskoro pridá k nášmu tímu! Nejde o obyčajné posilnenie – je to rodák z Popradu, ktorý má hokej nielen v rukách, ale aj v srdci,“ oznámili „kamzíci“.

Sekcia komentárov sa okamžite zaplavila tipmi, o aké meno by mohli ísť. Priaznivci si už netrpezlivo mädlili ruky a nevedeli sa dočkať, koho budú hlasivkami poháňať vpred. Že by sa domov vrátil Marcel Haščák? Vymení Česko za svoje rodisko produktívny reprezentant Dávid Gríger? Jedno elitné meno striedalo druhé.

Keď ale konečne prišlo odhalenie, drvivá väčšina podporovateľov klubu pod Tatrami ostala poriadne sklamaná. Do popradskej kabíny nepribudne nikto. Za oponou sa skrývala kampaň so známym slovenským moderátorom Marcelom Forgáčom. Marketingové oddelenie chcelo aj touto formou povzbudiť fanúšikov, aby začali navštevovať hokejové zápasy a podporovali tím.

Priaznivci začali po tejto správe priam zúriť. „Ty vole, toto je strašný fail!!!,“ napísal jeden z nich. Pribúdajúcim časom záplava negatívnych komentárov pokračovala. „No, sme na smiech celému Slovensku. Každý čakal naozaj riadnu posilu. Toto spraviť, to nie je normálne,“ vytočene sa pridal ďalší. Niektorí stále verili, že ide iba o zlý žart, ďalším okamžite došla trpezlivosť: „Už si robia srandu z ľudí nielen na ľade, ale aj na Facebooku.“

REAKCIA KLUBU HK POPRAD NA ANGAŽOVANIE ZNÁMEHO MODERÁTORA MARCELA FORGÁČA:

"Vytvorenie kampane s Marcelom Forgáčom, známou osobnosťou, je strategickým krokom, ktorým chceme povzbudiť fanúšikov, aby začali navštevovať hokejové zápasy a podporovali náš tím.

Marcel Forgáč je Popradčan a osobnosť ktorá dlhodobo aktívne podporuje náš tím HK Poprad a ukázala lojalitu a hrdosť k svojmu mestu, ktorému chce pomôcť.

Využívame jeho popularitu a dôveryhodnosť k tomu, aby sme prepojili minulosť s prítomnosťou a ukázali, že hokej je viac než len šport - je to súčasť našej kultúry a komunity.
 
Chceme, aby sa hokejové zápasy stali miestom stretnutia pre rodiny, priateľov a všetkých obyvateľov mesta. Našim cieľom je vytvoriť silnú, zapojenú fanúšikovskú základňu, ktorá bude nášmu tímu poskytovať podporu ako "šiesty hráč" na ľade. Táto podpora je pre náš tím neoceniteľná a má priamy vplyv na ich výkony.
 
Kampaň je tiež súčasťou širšej iniciatívy na oživenie športovej kultúry v našom meste. Chceme, aby Poprad bol známy svojou hokejovou vášňou a aby hokejové zápasy boli vrcholnými udalosťami v našom meste, na ktoré sa ľudia tešia. Spoločne môžeme ukázať, že Poprad je mestom, kde hokej nie len prežíva, ale skutočne žije."

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa naložil najskôr Šatanovi, potom aj Hudáčkovi.
Šéf Dukly Trenčín pokračuje v ostrej nálade: Najskôr sa obul do Šatana, teraz do Hudáčka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk