Oscar Pistorius je po vražde sexi priateľky voľný, ale... Temné hrozby z podsvetia!

Po deviatich rokoch strávených za mrežami je Oscar Pistorius (37), kontroverzná postava svetovej atletiky, opäť na slobode. Zdanlivá ...
  • Zdroj: getty images

Po deviatich rokoch strávených za mrežami je Oscar Pistorius (37), kontroverzná postava svetovej atletiky, opäť na slobode. Zdanlivá výhoda však prichádza s ťažkým bremenom - varovaním od polície, že na neho číha temná hrozba z podsvetia!

FOTOGALÉRIA: Oscar Pistorius

Šesťnásobný paralympijský víťaz, ktorý si odpykával trest za vraždu svojej nevinnej sexi priateľky Reevy Steenkampovej († 29), sa teraz musí vyrovnať nielen s verejným odsúdením, ale aj s nebezpečenstvom, ktoré mu hrozí z hĺbky podsvetia.

Pistorius, ktorého meno je spojené s tragédiou, ktorá otriasla verejnou mienku, údajne dostal vyhrážky, že ho bude sledovať temná časť spoločnosti v podobe ostrých chlapcov z gangov či iných organizovaných zločineckých skupín.

Bývalého juhoafrického paraatléta Oscara Pistoriusa podmienečne prepustili z väzenia.
Chladnokrvne zavraždil priateľku: Paralympijského šampióna prepustili z väzenia Zobraziť článok

„Vo väzení mal ochranu nielen zo strany väzenského systému, ale aj od spoluväzňov. Teraz sa však ocitá na ulici, kde bude musieť čeliť hrozbám smrti sám,“ informuje server Sky News. Pre človeka, ktorý mal športové úspechy, ale aj temné tajomstvá, je toto varovanie zreteľným signálom, že jeho návrat do normálneho života nebude bezproblémový. Aby sa vyhol potenciálnym nebezpečenstvám, rozhodol sa Pistorius nájsť útočisko v dome svojho strýka. Avšak ani to nie je dostatočná bariéra na zabezpečenie jeho bezpečnosti.

Na archívnej snímke z 20. júna 2016 juhoafrický hendikepovaný atlét Oscar Pistorius.
Zdrvená matka po prepustení kontroverzného športovca: Zabil mi dcéru i manžela! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});