Olympionička Mintálová je už v plnom tréningu: Iní sviatkovali, ona krotila divokú vodu!

Berie to fakt vážne! Istota olympijskej miestenku ju neuspokojila, skôr nabudila k ešte tvrdšiemu tréningu. Aj preto vodná slalomárka ...
  • Zdroj: Archív/EM

Berie to fakt vážne! Istota olympijskej miestenku ju neuspokojila, skôr nabudila k ešte tvrdšiemu tréningu. Aj preto vodná slalomárka Eliška Mintálová začala s prípravou na novú sezónu oveľa skôr.

FOTOGALÉRIA: Eliška Mintálová

Už na Druhý sviatok vianočný zamierila do Spojených arabských emirátov, aby tam na kanáli v mestečku Al Ain začala klásť základy fazóny pre Paríž. „Áno, od Vianoc tvrdo makáme na našich cieľoch. Preto sme sa rozhodli začať skôr, po minulé roky to bolo až 28. decembra... Navyše, sem sa neoplatí ísť na menej ako dva týždne, aby sme odtrénovali dva bloky,“ spustila z arabského sveta Eliška, ktorej sa do prípravy pletie aj vysokoškolské štúdium.

A keďže je perfekcionistka, nechce oklamať ani to. „Hneď po návrate domov sa dostane k slovu škola. Skúškové obdobie sa nám začína 9. januára a skúšky chcem zvládnuť v termíne. Odklad neprichádza do úvahy,“ hovorí odhodlane rodáčka zo Žiliny, ktorá minulý rok vyhrala mnoho ankiet. Najviac si cení triumf v koncoročnej ankete armádneho športu,v ktorej predstihla aj lyžiarsku hviezdu Petru Vlhovú!

Na tréningové podmienky nedá dopustiť. „Cesta sem netrvá tak dlho ako do Austrálie, kam sa chodievalo. Ani časový posun nás netrápi, posun sú len tri hodiny. Tento kanál je dlhší, ako sme zvyknutí, vidno, že ho nestavali pre môj šport, ale aj pre rafting a iné aktivity na divokej vode, ale mne sa tu dobre trénovalo,“ dodala Eliška Mintálová, ktorá nakrátko vypla len v posledný víkend minulého roka. Dožičila si aj so svojím tímom výlet do Abú Zabí.

Juraj Slafkovský v súboji o puk.
Juraj Slafkovský zažiaril v NHL: Zámorskí experti okamžite reagujú! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});