Senzačný zvrat v prípade Mbappého: Prestup storočia na obzore!

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) sa stále nerozhodol, kde zamieri z Paríža Saint-Germain. Príležitosť cítia mnohé kluby.
  • Zdroj: SITA/AP

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) sa stále nerozhodol, kde zamieri z Paríža Saint-Germain. Príležitosť cítia mnohé kluby.

Michael Emenalo, šéf saudskoarabskej ligy, prezradil, že prestup Francúza je jeho veľký sen. „Otvorene rokujeme s Mbappém, ale stále nevieme, aký bude ďalší krok hráča. Naša pozícia je veľmi jasná: všetci hráči hrajúci na tejto úrovni nás môžu kontaktovať. Ak bude šanca alebo záujem, aby Mbappé prišiel do našej ligy, teraz alebo v budúcnosti, neodmietneme to. Toto je hráč, ktorého milujem,“ cituje jeho slová španielsky denník Marca.

Emenalo potvrdil správy, že saudskoarabské kluby sa pokúšali získať hráča PSG už v lete. Al-Ittihad mu údajne ponúkol približne 200 miliónov eur za sezónu a podobnú sumu aj francúzskemu klubu. Futbalista si mal dokonca ponuku vypočuť, no napokon ju neprijal.

Saudi nechávajú Mbappému dvere otvorené, zdá sa však, že jeho prioritou je prestup do Realu Madrid. Francúz má zmluvu v PSG do júna 2024 a s najväčšou pravdepodobnosťou nebude predĺžená, hoci novinári L Equipe vyjadrili v tejto veci iný názor. Podľa ich informácií Mbappé zvažuje variant zotrvania v tíme. O jeho budúcnosti sa rozhodne v najbližších týždňoch.

Na snímke zľava Matúš Rusnák (Žilina) a Róbert Polievka (Banská Bystrica).
Žilina prišla o dlhú sériu bez prehry, Košičanov ratoval dvojgólový Medved Zobraziť článok

Ilustračná fotografia.
Hrozná tragédia: Chlapec († 11) zomrel po zásahu pukom Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk