Senzačný zvrat v prípade Mbappého: Prestup storočia na obzore!

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) sa stále nerozhodol, kde zamieri z Paríža Saint-Germain. Príležitosť cítia mnohé kluby.
  • Zdroj: SITA/AP

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) sa stále nerozhodol, kde zamieri z Paríža Saint-Germain. Príležitosť cítia mnohé kluby.

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Momentálne sa zdá, že Real Madrid má najväčšiu šancu, aby hviezdneho futbalistu získal. Ale budúcnosť nám môže priniesť aj ďalšie zvraty. Veľký záujem o Mbappého majú aj ďalšie kluby.

Francúz napriek svojmu mladému veku dosiahol mnohé úspechy. Stal sa majstrom sveta a šesťkrát vyhral Ligue 1. Stále mu ale v zbierke chýba triumf v Lige majstrov. PSG je v tejto súťaži sklamaním takmer každú sezónu, takže niet divu, že Francúz zvažuje prestup. Podľa španielskych médií visí vo vzduchu dohoda s Realom Madrid. Oficiálne to žiadna zo strán ešte nepotvrdila, čo dáva šancu aj pre ďalšie kluby.

Obrancu Lutonu Tom Lockyer skolaboval na ihrisku.
Obrovský šok v Premier League: Futbalista skolaboval na ihrisku, zápas prerušili Zobraziť článok

Ako sa ukázalo, tímy zo Saudskej Arábie majú o Mbappého stále veľký záujem. Tamojšia liga v posledných mesiacoch intenzívne pracuje na prestupovom trhu a láka zvučné mená.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk