Obrovská rana pre hokejový Slovan: Zomrel majiteľ klubu Rudolf Hrubý († 69)

Hokejový klub HC Slovan Bratislava zasiahla smutná správa! Podľa informácií denníka Nový Čas z viacerých zdrojov zomrel vo štvrtok majiteľ ...
  • Zdroj: TASR

Hokejový klub HC Slovan Bratislava zasiahla smutná správa! Podľa informácií denníka Nový Čas z viacerých zdrojov zomrel vo štvrtok majiteľ belasých Rudolf Hrubý.

FOTOGALÉRIA: Rudolf Hrubý

Hráči a členovia tímu už o tom boli podľa informácií Nového Času informovaní. Pod jeho vedením získal Slovan titul v sezóne 2021/2022.

Rudolf Hrubý patril medzi najbohatších Slovákov. Bol väčšinovým vlastníkom hokejového klubu HC Slovan Bratislava a spoluzakladateľ firmy Eset. Jeho majetok mal tento rok podľa magazínu Forbes hodnotu 770 miliónov eur.

Hrubý sa stal majiteľom hokejového Slovana v roku 2020, klub kúpil od Juraja Širokého. Bol aj členom Výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Majiteľ Slovana zomrel vo štvrtok vo večerných hodinách. "HC SLOVAN Bratislava vyjadruje v mene všetkých svojich hráčov, zamestnancov a fanúšikov úprimnú sústrasť rodine, priateľom a známym Rudolfa Hrubého. Česť jeho pamiatke," uvádza klubový web, ktorý bude o dátume poslednej rozlúčky informovať neskôr.

Hokejisti Slovana momentálne zažívajú mizerné obdobie v histórii klubu. V prebiehajúcej sezóne sa nachádzajú na predposlednom mieste v extralige. Pred posledným Humenným majú náskok siedmich bodov.

V tíme sa uskutočnili viaceré rošády, keď na lavičke skončil Ján Pardavý a športový manažér Oto Haščák. Hlavným trénerom sa stal Vladimír Růžička, ktorý bol ale tento týždeň z funkcie odvolaný. Vedenie belasých má podľa informácií denníka Nový Čas záujem o Petra Oremusa.

Na snímke majiteľ hokejového klubu HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý.
Prvé reakcie na smrť Rudolfa Hrubého († 69): Spolumajiteľ Slovana sa rozplakal Zobraziť článok

Vladimír Růžička má za sebou prvé dva zápasy na lavičke Slovana.
Růžička v Slovane skončil: Vieme, kto by ho mal nahradiť! Zobraziť článok

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st..
Tréner Vlado Weiss po prehre zúri: Ide ma roztrhnúť! Opustí Slovan kľúčový hráč? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});