Růžička v Slovane skončil: Vieme, kto by ho mal nahradiť!

Trápenie hokejového Slovana Bratislava si vyžiadalo svoju daň! Tréner Vladimír Růžička na lavičke končí a vieme, kto by ho mal nahradiť.

Trápenie hokejového Slovana Bratislava si vyžiadalo svoju daň! Tréner Vladimír Růžička na lavičke končí a vieme, kto by ho mal nahradiť.

Fotogaléria

Hokejový Slovan Bratislava podáva výkony nehodné slávnej značky. Naposledy prehral na ľade Spišskej Novej Vsi 2:5 a zaznamenal už štvrtú porážku z posledných piatich zápasov. V tabuľke je na predposlednej jedenástej pozícii a namiesto myšlienok na titulový útok sa musí triasť o záchranu. Pred posledným Humenným má náskok siedmich bodov.

Richard Kapuš na tréningu hokejového Slovana.
Hokejový Slovan je naďalej v kríze! Tréner Kapuš: Neviem, kam až musíme padnúť, aby sme sa odrazili... Zobraziť článok

Ani príchod legendárneho českého trénera Vladimíra Růžičku veci v Slovane nezmenil k lepšiemu. Trápenie pokračovalo a podľa informácií Nového Času z viacerých zdrojov uznávaný kouč na lavičke belasých skončil! Štvrtkový tréning už neviedol a v najbližších dňoch klub predstaví nového trénera. Vedenie belasých má podľa informácií denníka Nový Čas záujem o Petra Oremusa, ktorý pred pár dňami skončil na lavičke HKM Zvolen.

Vladimír Růžička bol trénerom Slovana len 78 dní. Na lavičke belasých nevydržal skúsený odborník ani tri mesiace. Slovan viedol celkom v 22 stretnutiach s negatívnou bilanciou 9 víťazstiev a 13 porážok.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});