Dráma na záver v skupine F: Dvojité zastúpenie Slovákov a traja so šancou na postup

Záverečný deň skupinovej fázy tohto ročníka futbalovej Ligy majstrov určí posledných dvoch osemfinalistov. Najväčšiu pozornosť stredajšieho ...
  • Zdroj: TASR/AP

Záverečný deň skupinovej fázy tohto ročníka futbalovej Ligy majstrov určí posledných dvoch osemfinalistov. Najväčšiu pozornosť stredajšieho programu 6. kola ťahá F-skupina "smrti" s dvojitým slovenským zastúpením a troma tímami bojujúcimi o postup.

FOTOGALÉRIA: Liga majstrov

Na pôde Borussie Dortmund sa predstaví PSG s Milanom Škriniarom, jeho reprezentačný spoluhráč a brankár Martin Dúbravka nastúpi za Newcastle proti AC Miláno.

Parížania majú ako jediní postup vo svojich rukách a v prípade triumfu získajú aj prvenstvo v skupine. "Najdôležitejšie je sústrediť sa sami na seba," povedal Luis Enrique, tréner francúzskych majstrov, pre AFP.

"Ak vyhráme, skončíme prví, no postúpiť do ďalšej fázy môžeme aj v prípade prehry. Je to veľmi komplikované, ale dúfam, že situáciu zjednodušíme naším víťazstvom," dodal kormidelník, ktorého tím vyhral domáci zápas nad nemeckým vicemajstrom 2:0. Cestu za postupom si skomplikoval v Newcastli (1:4) a Miláne (1:2), kde strelil jediný gól Škriniar. Ich nachádzajúci súper je však odhodlaný získať lepšiu pozíciu do pondelňajšieho žrebu.

V Trenčíne mali snehovú pohotovosť.
Napriek vyhrievaniu veľké problémy s ihriskami: Prečo hráme ligu aj v decembri? Zobraziť článok

"Chceme si zaistiť prvé miesto a vyhnúť sa šialene dobrým tímom. Nechceme vypadnúť v osemfinále," povedal obranca Mats Hummels z Borussie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});