Paradeiser sa cíti byť na vrchole síl: Kde spravil v prvom zápase s Buchingerom chybu?

Ťahá najdlhšiu víťaznú šnúru vo svojej profesionálnej kariére! Rony Paradeiser (17-8) svojich posledných štyroch súperov zdemoloval a ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Ťahá najdlhšiu víťaznú šnúru vo svojej profesionálnej kariére! Rony Paradeiser (17-8) svojich posledných štyroch súperov zdemoloval a zaslúžene si dokráčal až k ďalšej titulovej šanci.

Dvakrát mu opasok unikol o chlp, ale známe príslovie hovorí „do tretice všetko dobré“. Talentovaný Slovák to bude chcieť už nadchádzajúci víkend v Ostrave potvrdiť.

Po bezmála troch rokoch má urastený zástupca ľahkej váhy OKTAGON MMA šancu na reparát. V súboji dvoch generácii mu bude čeliť Ivan Buchinger (41-8). Prvé vzájomné meranie síl ovládla práve stále aktívna legenda domácej scény. „Prvý zápas som nezvládol. Vtedy to pre mňa bolo také turbulentné obdobie. Narodil sa mi prvý syn a ako mladý rodič som nevedel, či to finančne zvládnem. Nemal som žiadne extrémne zabezpečenie,“ vracia sa myšlienkami do minulosti Rony Paradeiser.

Ako s odstupom času sám priznáva, podstatnú rolu zohralo zlé mentálne nastavenie. „Nastúpil som do toho zápasu s tým, že som nebol úplne psychicky okej. Keď už som vkročil do klietky, všetko zo mňa opadlo a bol som pokojný. To sa v zápase stať nesmie. Potrebujete reakcie, byť v strese a dravý. Nič z toho som nemal. Na toto som doplatil,“ hodnotí spätne v najnovšej epizóde zo série NA DOHLED.

Jubilejný turnaj s poradovým číslom päťdesiat si chce navždy zapamätať ako ten, kedy zasadol na trón ľahkej váhy. „Chcem získať titul a byť najlepším v tejto organizácii. Mám za sebou skvelý kemp. Od nášho posledného duelu prešli tri roky. Teraz som na vrchole svojich síl a idem ukázať najlepšiu formu. Vnútorne to tak cítim a rovnako verím, že to takto dopadne,“ s pozitívnym nastavením zakončil 26-ročný slovenský prospekt.

Paradeiser ide zlikvidovať legendu: Zničím ho a nebude vedieť, či je chlap alebo žena, odkazuje Buki Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});