Talentovaný slovenský útočník rozhodol o výhre svojho tímu: Stal sa prvou hviezdou zápasu!

Slovenský hokejista Martin Chromiak zaznamenal v noci na nedeľu svoj šiesty gól v prebiehajúcej sezóne zámorskej AHL. Dvadsaťjedenročný ...
  • Zdroj: ontarioreign.com

Slovenský hokejista Martin Chromiak zaznamenal v noci na nedeľu svoj šiesty gól v prebiehajúcej sezóne zámorskej AHL. Dvadsaťjedenročný krídelník rozhodol v predlžení o víťazstve Ontaria nad Coachellou (4:3 pp) a vyhlásili ho za prvú hviezdu zápasu.

Talentovaný Dalibor Dvorský po prvom hetriku v OHL.
Úžasné výkony slovenských mladíkov v zámorí: Sýkora so štyrmi bodmi, Dvorský s prvým hetrikom! Zobraziť článok

Chromiak skóroval v 63. minúte, keď sa dostal do prečíslenia s Michailom Malcevovom. Jeho spoluhráč mu prihral a slovenský útočník strelou z prvej prestrelil Chrisa Driedgera. Chromiak sa presadil po troch stretnutiach, v ktorých vyšiel bodovo naprázdno, celkovo má po 19 dueloch sezóny na konte desať bodov za šesť gólov a štyri asistencie.

Do štatistík sa v noci na nedeľu nezapísal Adam Sýkora, ale jeho Hartford uspel proti Lehigh Valley Phantoms (5:4 pp). Z víťazstva sa tešil aj obranca Patrik Koch, ktorého Tucson Roadrunners zdolal San Jose Barracuda 7:5. Cleveland v zostave so Samuelom Kňažkom triumfoval nad Uticou 4:2. Pre zranenie nehral za San Diego Pavol Regenda.

GÓL MARTINA CHROMIAKA: 

Útočník Dalibor Dvorský bol v lete najvyššie draftovaným Slovákom z 10. miesta a nebude na šampionáte chýbať.
Juniorský šampionát sa blíži: Ktoré hviezdy prídu zo zámoria?! Zobraziť článok
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});