Úžasné výkony slovenských mladíkov v zámorí: Sýkora so štyrmi bodmi, Dvorský s prvým hetrikom!

Robia nám radosť! Slovenský hokejista Adam Sýkora (19) sa blysol štyrmi bodmi za Hartford v AHL. Talentovaný krídelník si pripísal dva ...
  • Zdroj: X/@Sudbury_Wolves

Robia nám radosť! Slovenský hokejista Adam Sýkora (19) sa blysol štyrmi bodmi za Hartford v AHL. Talentovaný krídelník si pripísal dva góly a rovnaký počet asistencií a pomohol Wolf Pack k triumfu nad Lehigh Valley Phantoms 7:3. Zahviezdil aj Dalibor Dvorský (18), ktorý v juniorskej súťaži OHL strelil prvý hetrik a navyše k nemu pridal aj asistenciu.

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Debut ako z ríše snov! Šimon Nemec zahviezdil pri premiére v NHL Zobraziť článok

Sýkora sa stal prvou hviezdou zápasu a bol to jeho prvý duel, v ktorom získal viac ako dva body. V stretnutí si pripísal tri strely a aj dva plusové body. Od začiatku sezóny nastúpil vo všetkých 19 zápasoch tímu a zaznamenal 11 bodov (4+7).

V AHL boli v akcii aj ďalší traja Slováci. Obranca Patrik Koch si pri výhre Tucsonu Roadrunners nad San Jose Barracudou 5:1 pripísal jednu asistenciu. Henderson v zostave s útočníkom Jakubom Demekom prehral s Calgary Wranglers 1:2 a z víťazstva sa netešil ani Martin Chromiak, Ontario nestačilo na Coachellu Valley Firebirds 0:2.

PRVÝ A DRUHÝ GÓL ADAMA SÝKORU:

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Noc, na ktorú nikdy nezabudne: Pozrite si, ako sa Šimon Nemec ukázal fanúšikom Zobraziť článok

Viac dôvodov na radosť však mal mladík Dalibor Dvorský z OHL. Ten pri vysokej výhre Sudbury Wolves nad Barrie Colts 9:6 strelil svoj premiérový hetrik v prestížnej kanadskej juniorskej súťaži. Navyše k nemu pridal aj asistenciu.

Po 16-ich zápasoch má na svojom konte už 13 gólov a celkovo 26 bodov, čo znamená, že má našliapnuté na viac ako 100-bodovú sezónu.  

VYCHUTNAJTE SI HETRIK DALIBORA DVORSKÉHO:

Tomáš Tatar sa naposledy predstavil v slovenskom národnom drese na MS 2022.
Tatar dostal krvavý darček: Na narodeniny si želal gól, prišlo však nepríjemné zranenie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});