Benčičová so slovenskými koreňmi čaká potomka: K bábätku mi gratuloval aj Federer!

Bude z nej mamička! Tenistka Belinda Benčičová (26), olympijská víťazka vo dvojhre v roku 2021 z Tokia, oznámila celému svetu, že so ...

Bude z nej mamička! Tenistka Belinda Benčičová (26), olympijská víťazka vo dvojhre v roku 2021 z Tokia, oznámila celému svetu, že so svojím slovenským priateľom Martinom Hromkovičom (41) očakávajú prvého potomka.

Fotogaléria

Denníku Nový Čas exkluzívne prezradila, že sa chcú nechať prekvapiť, či to bude chlapček, alebo dievčatko. A určite neplánuje skončiť s kariérou, ale po materskej dovolenke sa vráti na tenisové kurty!

Rodáčka zo švajčiarskeho Flawilu, ktorej rodičia i starí rodičia sa narodili na Slovensku v bratislavskej mestskej časti Rača, tvorí pár so svojím priateľom a zároveň aj kondičným trénerom Martinom Hromkovičom už šesť rokov.

Svoj vzťah teraz posunuli o level vyššie a na sociálnej sieti včera zverejnili dojímavý obrázok, kde obaja držia v ruke detské papučky. To je jasný dôkaz toho, že Belinda je v druhom stave a onedlho sa stane prvýkrát mamičkou.

Na snímke hokejisti Juraj Slafkovský (vpravo) a Šimon Nemec.
Ramsay zhodnotil mladíkov: Slafkovský TOTO robiť nemôže, z Nemcovej situácie som sklamaný Zobraziť článok

„Je to pravda, s priateľom čakáme bábätko. Sme veľmi šťastní a už sa nevieme dočkať, keď budeme v trojici. Bude to pre nás nová etapa života,“ povedala pre Nový Čas úspešná tenistka, ktorá sa momentálne nachádza v Španielsku, kde ženská reprezentácia Švajčiarska hrá tímovú súťaž.

„Prišla som za dievčatami iba ako podpora, keďže kvôli tehotenstvu už hrať nemôžem,“ pokračovala 14. hráčka sveta, ktorej počas materskej dovolenky tenisová federácia rebríček zamrazí. Olympijská víťazka z Tokia 2021 už teraz vie, že o rok v Paríži nebude obhajovať zlato vo dvojhre, ani striebro vo štvorhre.

„Kvôli rodičovským povinnostiam olympiádu vynechám, ale po materskej sa chcem vrátiť na kurty,“ pokračovala Belinda, ktorej k tehotenstvu gratuloval aj slávny Roger Federer. „Áno, poslal mi esemesku.“

Bývalá hokejová brankárka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 3 milióny sledovateľov.
Ex-hviezda ženského hokeja formu nestratila: V plavkách jej to veru sekne! Zobraziť článok

Zaujímalo nás, či budúci rodičia už vedia, či budú mať synčeka, alebo dcérku. „To sa necháme prekvapiť,“ vyjadril sa Belindin priateľ Martin, ktorý nechcel spolu so svojou láskou zverejňovať detaily tehotenstva a ani to, či plánujú svadbu.

„Povieme ešte toľko, že máme pre bábätko v talóne už nejaké mená, sú medzi nimi aj slovenské. Ale rozhodneme sa spoločne, keď sa dieťatko narodí. Ešte nevieme ani to, či budeme žiť na Slovensku, vo Švajčiarsku, alebo v Monaku. Možno budeme aj pendlovať,“ dodal Martin.

Útočník (vľavo) spolu s rodičmi, ktorých uniesli.
Futbalista Díaz vyzýva ľudí k modlitbám: Jeho otca stále väznia partizáni Zobraziť článok

Raču pozná

Benčičová v posledných rokoch žije striedavo aj v Bratislave, kde má s priateľom nehnuteľnosť. V roku 2016 pri prvej návšteve slovenskej metropoly si bola spoločne s otcom i dedkom pozrieť osobne mestskú časť Rača, kde sa narodili jej predkovia.

Slafkovský už v utorok odlieta do Montrealu a prezradil, že sa cíti v dobrej kondícii.
Podľa odborníkov Slafkovský v NHL trpí: Pošlite ho konečne na farmu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});