Veronika Zuzulová o komplikáciách s rozvodom: Ako je to so synom Julesom?

Vlani pred rokom šokovala bývalá skvelá slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová (39) verejnosť o svojom súkromí. Pre Nový Čas vtedy potvrdila, ...
  • Zdroj: instagram/veronikazuzulova

Vlani pred rokom šokovala bývalá skvelá slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová (39) verejnosť o svojom súkromí. Pre Nový Čas vtedy potvrdila, že jej 10-ročné manželstvo s trénerom francúzskej reprezentácie mužov Romainom Velezom (39) sa končí a s otcom ich spoločného syna Jula (4) sa rozchádzajú.

FOTOGALÉRIA: Veronika Zuzulová

Po roku však stále nie sú rozvedení, ale prezradila, že proces je už vo finálnej fáze. Nášmu denníku povedala aj to, ako je to so starostlivosťou o synčeka a že má po boku nového muža, s ktorým je šťastná. Dokonca sa v budúcnosti nebráni ani svadbe!

Vlani ste na instagrame napísali status, v ktorom ste uviedli, že vaša cesta s manželom Romainom je na konci a následne ste nám potvrdili, že sa rozvádzate. Už sa aj tak stalo?

Ešte rozvedená nie som, ale proces je už v záverečnej fáze. Vo Francúzsku to totiž nie je také jednoduché a tie administratívne úkony trvajú dlhšie. Ale už by to nemalo dlho trvať.

Vy ste vtedy hovorili, že chcete, aby rozvod prebehol bez nejakých väčších emócií a aby ste sa rozišli rozumne, keďže ste aj rodičmi 4-ročného synčeka. Darí sa to?

Snažíme sa obaja, aby to tak bolo, ale sú momenty, keď to nebolo vždy všetko ružové... Ale myslím si, že je to v takej normálnej fáze, rozhodne sa nejdeme pozabíjať (smiech). Normálne dokážeme spolu komunikovať a spoločne preberať dané veci.

Spomínali ste pred rokom aj to, že máte striedavú starostlivosť o Jula. Naďalej to platí?

Teraz počas súťažnej sezóny je Jules stále so mnou, keďže Romain je trénerom francúzskych lyžiarov a neustále je na cestách. Navyše, syn už chodí do škôlky a v tejto krajine je povinná denná dochádzka. Keď sa však lyžiarska sezóna skončí, tak máme dohodnutú striedavú starostlivosť a Jules je týždeň so mnou a ďalší s otcom.

Petra odkázala všetkým, aby jej vzťah s Michalom neriešili.
Vlhová sa má po návrate na čo tešiť: Michal už pre Petru testuje nový kozub!? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});