Vlhová sa má po návrate na čo tešiť: Michal už pre Petru testuje nový kozub!?

Robila všetko pre víťazstvo, ale nevyšlo to a uznala, že Mikaela Shiffrinová (28) bola v domácom prostredí lepšia. Slovenská lyžiarska ...
  • Zdroj: instagram/michal_kyselica

Robila všetko pre víťazstvo, ale nevyšlo to a uznala, že Mikaela Shiffrinová (28) bola v domácom prostredí lepšia. Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) však nemusí smútiť, šancu sa revanš má už najbližší víkend.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová a Michal Kyselica

Potom nasleduje pre ňu menšia pauza, ktorú môže stráviť v spoločnosti svojho priateľa Michala Kyselicu, ktorý už rozkúril kozub v domácom hniezdočku.

Iba 33 stotín sekundy. Presne toľko chýbalo Liptáčke na premiérové víťazstvo v Killingtone. A hoci v druhej jazde zabojovala o najvyšší stupienok, musela sa pozerať na americké oslavy.

„V prvom kole som sa necítila dobre. Druhé som zajazdila lepšie, keď som do toho tlačila. Po prejdení cieľom som si myslela, že by to mohlo stačiť, ale Mikaela bola silnejšia a šla dobre,“ priznala.

Peter Sagan zobral Marlona na pódium, kde boli aj Mark Cavendish a Tadej Pogačar.
Peter a Katka Saganovci opäť spolu: Takto si užívali aj s Marlonom! Zobraziť článok

Mikaela neverila

Podľa jej slov sú stále len na začiatku ťažkej sezóny. „Cítim sa dobre a som odhodlaná tvrdo pracovať. Samozrejme, bude to počas nej boj hlavne s Mikaelou, ale sú tu aj ďalšie dievčatá. Potrebujem jazdiť kvalitne obidve kolá, ak chcem útočiť na najvyššie priečky,“ pripojila Vlhová.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});