Peter a Katka Saganovci opäť spolu: Takto si užívali aj s Marlonom!

Nespálili za sebou mosty a ich cesty sa stále pretínajú vďaka spoločnému synčekovi! Peter (33) a Katarína (35) Saganovci síce už od roku ...
  • Zdroj: instagram/BeKing events

Nespálili za sebou mosty a ich cesty sa stále pretínajú vďaka spoločnému synčekovi! Peter (33) a Katarína (35) Saganovci síce už od roku 2018 netvoria pár, ale ich rozchod prebehol bez veľkých drám.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Svedčia o tom aj zábery z víkendového podujatia, na ktorom sa obaja objavili a venovali svoj čas povinnostiam a synčekovi Marlonovi (6).

Slovenský cyklista na 3. ročníku charitatívneho podujatia Beking v Monaku vyhral pred Slovincom Pogačarom a Britom Cavendishom. V Monte Carlo, kde si v čase najväčšej slávy zaobstaral byt, bol počas víkendu stredobodom pozornosti. A v jeho blízkosti sa opäť objavila aj Katarína Sagan, za slobodna Smolková, ktorá so synom vášnivo povzbudzovala Petra tak na štarte, ako aj v cieľovej rovinke v prístave Port Hercule.

Slovenský cyklista Peter Sagan.
Sagan sa s cestou rozlúčil víťazstvom: Jedna kapitola končí, druhá začína Zobraziť článok

Katarína si počínanie svojho bývalého partnera natáčala aj na video, pričom ale hlavne dohliadala na dieťa. Sagan si potom svojho potomka zobral so sebou aj na stupne víťazov, kde si malý pred objektívmi fotoaparátov a kamier tľapol s najväčšími otcovými súpermi. Počas slávnostného ceremoniálu potom statočne držal kyticu kvetov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});