Prestížny web to vidí pred EUROM jasne: Slováci lepší ako Česi!

Renomovaný portál priniesol svoj rebríček sily tímov, ktoré sa objavia na budúcoročnom EURO vo futbale. Slováci lepší ako Česi a vyzdvihli ...

Renomovaný portál priniesol svoj rebríček sily tímov, ktoré sa objavia na budúcoročnom EURO vo futbale. Slováci lepší ako Česi a vyzdvihli dve naše hviezdy!

Fotogaléria

Futbalové Slovensko sa teší z postupu na EURO 2024 v Nemecku. Prestížny web goal.com sa pozrel na to, aké sú šance jednotlivých tímov. Futbalový expert Mark Doyle pripisuje postup Slovákov na európsky šampionát do značnej miery prijateľnému zloženiu kvalifikačnej skupiny. "Buďme úprimní, Slovensku prial žreb, o čom svedčí aj fakt, že v boji o druhé miesto v J-skupine k nemu bolo najbližšie Luxembursko. V každom prípade taliansky tréner Francesco Calzona od svojho nástupu v septembri 2022 urobil neuveriteľnú prácu."

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona to poriadne prepískol: Reakcia ako od pouličného predavača kávy, tvrdí Borbély Zobraziť článok

Doyle tvrdí, že Slováci nebudú patriť k najnebezpečnejším tímom na turnaji, ale upozorňuje na dve naše hviezdy. "Aj keď slovenský tím pravdepodobne v Nemecku nenaženie strach žiadnemu súperovi, má dvoch špičkových hráčov v podobe obrancu Paríža St. Germain Milana Škriniara a stredopoliara Neapola Stanislava Lobotku. Napriek tomu ich zjavný nedostatok palebnej sily v Nemecku zrejme vyjde draho.“

Portál goal.com vo svojom rebríčku sily zaradil Slovensko na 17. pozíciu. Za náš tím zaradili ešte štyri, konkrétne Slovinsko, Švajčiarsko, Srbsko a Česko.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});