Z Fenina troska: Opitý na mol na krste knihy, ledva stál na nohách a zaspal!

Bývalý český futbalista Martin Fenin evidentne prechádza náročným obdobím a stratil kontrolu nad sebou aj svojím životom! Na krst knihy ...
  • 5Galéria
  • Zdroj: instagram @martin.fenin_official

Bývalý český futbalista Martin Fenin evidentne prechádza náročným obdobím a stratil kontrolu nad sebou aj svojím životom! Na krst knihy prišiel opitý totálne na mol, ledva stál na nohách a zaspal.

Fotogaléria

Bývalý český futbalista Martin Fenin padá na úplné dno! Nedávno českými médiami rezonoval jeho konflikt so susedmi. Tým prekáža, že Fenin, ktorý opitý prespáva vo svojom aute v podzemnej garáži necháva po sebe neporiadok a dokonca fekálie. Okrem toho si vodí do bytu podivné osoby, robí hluk a neraz ho našli opitého spať pred bytovkou.

Dominik Szoboszlai
Maďarská hviezda neváhala: Po postupe poldecák od fanúšika! Zobraziť článok

Fenin si však z toho evidentne ťažkú hlavu nerobí. Opitý doslova na mol zavítal na krst knihy Jakuba Koháka. Podľa informácií reportérov eXtra.cz, ktorí boli na akcii prítomní, bol z toho poriadny trapas. "Po celú dobu mal problém udržať rovnováhu, zle artikuloval a celkovo pôsobil neohrabane," píše spomínaný portál a dodáva, že bývalý futbalista na akcii dokonca zaspal. Feninov život sa evidentne dostal na šikmú plochu, pred pár mesiacmi ho pre alkohol opustila priateľka Beata aj s ich malou dcérkou Miou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});