Slávny hokejista NHL si poriadne zavaril: Boston musel okamžite konať!

Skúsený kanadský útočník Milan Lucic bol v piatok účastníkom bližšie nešpecifikovaného incidentu a Bostonu Bruins bude bližšie neurčitý ...
  • Zdroj: Facebook - Boston Bruins

Skúsený kanadský útočník Milan Lucic bol v piatok účastníkom bližšie nešpecifikovaného incidentu a Bostonu Bruins bude bližšie neurčitý čas chýbať. Vedenie „medveďov" v sobotu prostredníctvom tlačového vyhlásenia potvrdilo, že 35-ročný veterán nejaký sa v blízkej budúcnosti nezapojí do klubových aktivít, no ďalšie detaily neposkytlo.

Hokejista Adam Johnson so snúbenicou Ryan.
Šokujúci objav! TOTO našla doma priateľka tragicky zosnulého hokejistu Zobraziť článok

„Naša organizácia situáciu pozorne monitoruje a pristupuje k nej s plnou vážnosťou. Spolu s rodinou nášho hráča poskytneme Milanovi podporu a pomoc, ak to bude potrebovať," uviedli zástupcovia Bruins. Lucicov agent zatiaľ situáciu nekomentoval.

Ani polícia v Bostone nepotvrdila, či v sobotu skoro ráno Lucica zatkla alebo nie, ako to naznačujú niektoré správy. Podľa Tiffany Chanovej z CBS Boston v noci z piatka na sobotu Lucic škrtil vlastnú manželku a po príchode policajnej hliadka sa strážcom zákona zdal byť pod vplyvom alkoholu.

Slovenský hokejista František Dej (vľavo) v súboji o puk.
Horor! Dej skončil v nemocnici s otrasom mozgu: Príde o majstrovstvá sveta? Zobraziť článok

Milan Lucic doteraz odohral v NHL už viac ako 1300 duelov za Boston Bruins, Los Angeles Kings, Edmonton Oilers a Calgary Flames. V roku 2011 s Bruins získal Stanleyho pohár. Rodák z Vancouveru v profilige nehral pre zranenie od 21. októbra.

Podľa trénera Jima Montgomeryho incident neovplyvní náladu v kabíne Bruins. „Naša tímová kultúra je skvelá, staráme sa jedne o druhého. Sobota nebol bežný deň, ale sme profesionáli a čaká nás zápas, musíme sa naň pripraviť," uviedol Montgomery ešte pred sobotňajším zápasom proti Montrealu Canadiens, ktorý jeho zverenci vyhrali 5:2.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});