Šokujúci objav! TOTO našla doma priateľka tragicky zosnulého hokejistu

Tragédia, ktorá nemá v histórii hokeja obdobu! Od hroznej smrti amerického hokejistu Adama Johnsona uplynuli už tri týždne. Teraz jeho ...
  • Zdroj: Instagram/ryanwolfe17

Tragédia, ktorá nemá v histórii hokeja obdobu! Od hroznej smrti amerického hokejistu Adama Johnsona uplynuli už tri týždne. Teraz jeho priateľka Ryan Wolfeová objavila doma prekvapujúci predmet.

FOTOGALÉRIA: Adam Johnson

Kari, teta Adama Johnsona, už skôr informovala, že jej synovec plánoval svoju priateľku požiadať o ruku. „Všetci sme boli nadšení, pretože sme sa tešili na ich spoločnú budúcnosť. Stále nebola vhodná príležitosť opýtať sa jej, a potom sa stala tá nevýslovná tragédia,“ uviedla pre denník The Sun Adamova teta.

Jej slová následne potvrdil aj otec jedného z Johnsonových kamarátov Scott Pionk: „Jeho babička ten prsteň vraj videla. Určite sa chystal svoju priateľku požiadať o ruku.“

Teraz vyšlo najavo, že Ryan našla doma v byte zásnubný prsteň. Žiaľ, Adam jej ho už nikdy neodovzdá. Fotky dvojice nájdete TU!

Johnson bol hráčom tímu Nottingham Panthers, kde prestúpil toto leto. V rokoch 2018 až 2020 hral v NHL za Pittsburgh Penguins. V trinástich zápasoch zámorskej profiligy strelil jeden gól a nazbieral štyri body. Tragicky zomrel po zásahu korčuľou do krku.

Ryan Wolfe a Adam Johnson plánovali spoločnú budúcnosť.
Emotívna reč snúbenice Adama Johnsona († 29): Slová, pri ktorých sa tlačia slzy von Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});