Bývalá hviezda Manchestru United sa obula do Fernandesa: Nie si správny kapitán!

Manchester United sa tejto sezóne trápi a ďalšie body skoro stratil na pôde Fulhamu. V nadstavenom čase sa však trafil kapitán Bruno ...
  • Zdroj: TASR/AP

Manchester United sa tejto sezóne trápi a ďalšie body skoro stratil na pôde Fulhamu. V nadstavenom čase sa však trafil kapitán Bruno Fernandes (29) a „červení diabli" zvíťazili 1:0. Napriek tomu ho ale na sociálnej sieti Instagram ostro skritizoval bývalý spoluhráč David de Gea (32).

FOTOGALÉRIA: Bývalá hviezda Manchestru United sa obula do Fernandesa

Anglický gigant je aktuálne v tabuľke Premier League až na ôsmom mieste a počas týždňa navyše vypadol z Carabaou Cupu. Zverenci tréner Erika ten Haga si preto v sobotu chceli napraviť chuť na trávniku Fulhamu. Nemali to však vôbec jednoduché.

Zisk troch bodov zariadil až v nadstavenom čase portugalský reprezentant, ktorý je podľa všetkého tŕňom v oku pre niekdajšieho brankára United Davida de Geu. Ten svoj negatívny názor vyjadril v komentároch pod posledným príspevkom Bruna Fernandesa na sociálnej sieti Instagram.

„Ty nie si správny kapitán," napísal mu de Gea a pridal aj emoji so zakrytými ústami. Nadviazal tak na Roya Keana, ktorý hviezdneho záložníka kritizoval už po minulotýždňovej prehre proti Manchestru City.

Tréner Arsenalu Mikel Arteta je známy svojou výbušnou povahou.
Tréner Arsenalu si po kontroverznom góle nebral servítku pred ústa: Je to hanebný verdikt! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});