Podľa odborníkov Slafkovský v NHL trpí: Pošlite ho konečne na farmu!

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19), ktorý oblieka dres Montrealu, má za sebou v úvode sezóny NHL ťažké obdobie.

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19), ktorý oblieka dres Montrealu, má za sebou v úvode sezóny NHL ťažké obdobie.

Fotogaléria

Mladý talent sa totiž v prestížnej lige gólovo i bodovo trápi. Montreal utrpel v noci na piatok ďalšiu prehru, tentoraz na ľade Arizony so skóre 2:3. A Slafkovský bol v zápase opäť takmer neviditeľný...

Slafkovský bol draftovaný ako jednotka v roku 2022 a očakávania okolo neho boli veľké. Bohužiaľ, doteraz sa nenaplnili a fanúšikovia Canadiens začínajú byť opäť nespokojní s jeho výkonmi. Nie sú to však len fanúšikovia, ktorí sú znepokojení. Mnohí hokejoví experti už dlhšie uvádzajú, že pre Slafkovského by mohlo byť lepšie, keby pôsobil radšej na farme. K tomuto názoru sa pripojil aj kouč Arizony André Tourigny.

Bývalá hokejová brankárka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 3 milióny sledovateľov.
Ex-hviezda ženského hokeja formu nestratila: V plavkách jej to veru sekne! Zobraziť článok

„Ak sa dostanete do NHL a ste nervózni pri tvorbe hry a nie ste si istí pukom a v noci máte problémy so spánkom, pretože nie ste spokojní s vecami, ktoré ste v ten večer urobili, svet povie, že to nie je veľká vec, lebo ste mladí. Ale on s tým musí žiť každý deň a vie, že nie je sebavedomý a v šatni musí sedieť vedľa chlapa, ktorý vie, že sa trápi,“ skonštatoval Tourigny.

Lukáč: Nie je kanonier!

K zlým jazykom sa pridal aj legendárny Vinco Lukáč (69), ktorý si o Slafkovského situácii myslí svoje. „Nikdy nebol kanonier a nikdy ním ani nebude. Keď nedával góly v juniorke a ani u mužov v TPS Turku, nebude ich dávať ani v NHL. On nie je rodený strelec, ako boli Pálffy či Gáborík,“ uviedol Lukáč pre portál Šport24.

Pápež František
Pápež rozhneval celý národ: TOTO povedal o Messim a Maradonovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});