Ani kouč Arizony sa už na to nemôže pozerať: Znechutíte Slafkovskému hokej!

Trápi sa! Slovenský hokejový útočník v službách Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský (19) nebodoval ani v desiatom po sebe idúcom zápase ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/SITA/AP

Trápi sa! Slovenský hokejový útočník v službách Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský (19) nebodoval ani v desiatom po sebe idúcom zápase NHL. Montreal prehral na ľade Arizony 2:3.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

S výkonmi draftovej jednotky z roku 2022 sú nespokojní fanúšikovia Canadiens. Tí, ako aj mnohí experti, rodáka z Košíc už dlhšie posielajú na farmu. Teraz sa k tomuto názoru pridal aj kouč Arizony André Tourigny, ktorý po zápase porovnal výkony Slafkovského s Loganom Coolyem. Tourigny si myslí, že ak vedenie Montrealu nezačne so Slafkovským konať, môže mu znechutiť hokej.

Juraj Slafkovský sa zatiaľ výraznejšie bodovo v tejto sezóne nevie presadiť.
Vinco Lukáč nakladá Slafkovskému: Nikdy nebol kanonier a nikdy ani nebude! Zobraziť článok

Novinár Marco D´Amico zasa na sociálnu sieť napísal: „Podľa toho čo sme videli v posledných šiestich či siedmich zápasoch, nevidím dôvod neposlať Juraja Slafkovského do Lavalu, keď sa Dvorak vráti. Chápem trpezlivosť, ale je znepokojúce vidieť ho tam bezcieľne korčuľovať,“ napísal D´Amico.

Juraj Slafkovský (dole na ľade) má po 9 dueloch na konte jediný bod.
Fanúšikom Montrealu dochádza trpezlivosť: Slafkovský to od nich schytal Zobraziť článok

„Ak si Canadiens nemôžu dovoliť dať príležitosť celkovej jednotke draftu v prvom útoku, potom AHL je jedinou destináciou, ktorá dáva zmysel. Nešiel by som až tak ďaleko, že poviem, že tím stojí víťazstvá, ale je jasné, že v súčasnosti nie je NHL pre Slafkovského tá správna liga. Aspoň nie v jeho súčasnej situácii,“ myslí si zámorksý novinár Marc Dumont z Montrealu Hockey Now.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});