Hviezda Liverpoolu tŕpne: V Kolumbii mu uniesli rodičov!

V Kolumbii uniesli rodičov kolumbijského futbalistu Luisa Díaza. Jeho matku sa už podarilo zachrániť, no kolumbijské úrady stále pátrajú ...

V Kolumbii uniesli rodičov kolumbijského futbalistu Luisa Díaza. Jeho matku sa už podarilo zachrániť, no kolumbijské úrady stále pátrajú po jeho otcovi, oznámil v sobotu kolumbijsky prezident Gustavo Petro. TASR o tom informuje podľa správ agentúr AFP a AP.

Fotogaléria

Díazovu matku zachránili v okrese mesta Barrancas na severe Kolumbie. "Pokračujeme v pátraní po otcovi," uviedol Petro. Podľa kolumbijských médií uniesli Luisa Manuela Díaza a Cilenis Marulandovú ozbrojení muži na motorkách z čerpacej stanice v kolumbijskom departemente La Guajira.

 
Anglický reprezentant Trent Alexander-Arnold.
Život hviezdy Liverpoolu visel na vlásku: Zachránil ho len zázrak! Zobraziť článok

"Od chvíle, čo sa generálna prokuratúra dozvedala o únose rodičov kolumbijského hráča Luisa Díaza v sektore Barrancas v La Guajire, pracuje špeciálny tím prokurátorov, polície a príslušníkov armády na lokalizácii týchto ľudí, vyjasnení faktov a nájdení tých, ktorí sú za to zodpovední," uviedla kolumbijská generálna prokuratúra na sociálnej sieti X.

Polícia pritom už spustila dopravné kontroly a snaží sa identifikovať motorkárov aj ľudí v osobných vozidlách, uviedol policajný riaditeľ generál William Salamanca.

Guvernérka departementu La Guajira Diala Wilchesová odsúdila únos Díazových rodičov a vyzvala na ich návrat.

Diáz, ktorý pôsobí v anglickom klube FC Liverpool, sa k záležitosti nevyjadril.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});