Život hviezdy Liverpoolu visel na vlásku: Zachránil ho len zázrak!

Anglický futbalový reprezentant Trent Alexander-Arnold (25) mal v piatok dopravnú nehodu. Ako zázrakom sa mu nič vážne nestalo.
  • Zdroj: SITA/AP

Anglický futbalový reprezentant Trent Alexander-Arnold (25) mal v piatok dopravnú nehodu. Ako zázrakom sa mu nič vážne nestalo.

FOTOGALÉRIA: Trent Alexander-Arnold

Búrka s názvom Babet zasiahla Spojené kráľovstvo v piatok a spôsobila veľký zmätok. Priniesla veľmi výdatné zrážky a vietor presahujúci aj 100 km/h. Žiaľ, niekoľko ľudí zomrelo. Na letisku v Leedse dokonca lietadlo zišlo z dráhy, našťastie sa nikto nezranil.

Blízko k fatálnej tragédii bol aj Trent Alexander-Arnold, ktorý cestoval vo svojom luxusnom vozidle.

Ako informoval britský denník The Sun, futbalista išiel po mokrej ceste rýchlosťou asi 112 k/h. Zrazu vietor prevrátil stĺp elektrického vedenia a spadol na cestu. Alexander-Arnold sa prekážke pohotovo vyhol, no zrazil sa s druhým vozidlo. Našťastie sa nič vážne nestalo. Ten istý zdroj uvádza, že anglický reprezentant bol po nehode otrasený.

Tréner Jozef Šuran, Radoslav Zábavnik, Peter Hlinka a Vladimír Janočko počas tréningu reprezentácie.
Slovenský tréner je po mŕtvici doma: Život mu zachránila neznáma žena! Zobraziť článok

„Vietor bol taký silný, že zrazu strhol stĺp. Bolo to naozaj strašidelné. Je zázrak, že sa nikomu nič nestalo, pretože niekto mohol zomrieť. Alexander-Arnold sa musí cítiť, akoby podviedol smrť,“ povedal svedok denníku The Sun.

Fotky z nehody nájdeš TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk