Vittek pred zápasom Slovana s Lille: Do Francúzska necestujeme ako fackovací panák!

Bude to pre neho špecifický zápas! Reč je o funkcionárovi Slovana Róbertovi Vittekovi, ktorý včera odletel s belasou výpravou do Francúzska, ...

Bude to pre neho špecifický zápas! Reč je o funkcionárovi Slovana Róbertovi Vittekovi, ktorý včera odletel s belasou výpravou do Francúzska, kde dnes o 18.45 h nastúpi slovenský majster na tretí súboj A-skupiny Konferenčnej ligy proti miestnemu tímu OSC Lille.

Fotogaléria

Práve v tomto klube bývalý kanonier Slovana v minulosti pôsobil a pre Nový Čas si zaspomínal na toto obdobie. Prezradil aj to, ako vidí samotný duel, v ktorom ide obom tímom o prvé miesto.

Vittek vo francúzskom mužstve Lille pôsobil v rokoch 2008 až 2010, keď nastúpil na 38 stretnutí a strelil osem gólov. „Musím povedať, že na pôsobenie v Lille mám dobré spomienky. Strávil som v klube dve vydarené sezóny. Vytvorili sme veľmi dobré mužstvo s viacerými budúcimi reprezentantmi na čele s belgickou hviezdou Edenom Hazardom,“ spomína na francúzsku anabázu pre náš denník riaditeľ Slovana pre medzinárodné vzťahy.

Sky Bri má na Instagrame takmer 2,5 milióna sledujúcich.
Obvinenia od sexy modelky: Hráči TOHTO klubu mi píšu správy! Zobraziť článok

„Jedinou čiernou škvrnou bolo to, že pred svetovým šampionátom v roku 2010 mi kouč oznámil, že nebudem veľmi hrávať, keďže si doniesol do tímu hráča, kde predtým trénoval. Tak som si u prezidenta vyprosil odchod, pretože som chcel štartovať na MS za Slovensko a hrávať,“ pokračoval Vittek, ktorý pozorne sleduje výkony svojho bývalého klubu. „Majitelia sú už iní, ale asi dvaja ľudia v klube ešte robia, čo ich poznám.“

A práve francúzsky tím je najväčším súperom Slovana v skupinovej fáze Konferenčnej ligy v boji o priamy postup z prvého miesta A-skupiny. „Pokiaľ viem, tak Lille sa hlavne sústredí na domácu ligu, táto súťaž nie je pre nich až taká podstatná.

Ilustračná fotografia.
Lyžiarsky svet smúti: Navždy odišla veľká legenda Zobraziť článok

Očakávam, že nenastúpia v plnej sile, ale aj tak majú veľkú kvalitu. Pre nás je to dôležitý súboj. Necestujeme do Francúzska ako fackovací panák, ale s cieľom prekvapiť. Verím, že môžeme uhrať dobrý výsledok,“ dodal Vittek.

A-skupina KL

1. Slovan 2 3:1 6

2. Lille 2 2:0 4

3. Klaksvík 2 1:2 1

4. Ľubľana 2 0:3 0

Skokanovi v lete operovali kolená.
Dávid Skokan o konci kariéry: Už som si aj poplakal Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});