Slzy na krajíčku: Majka Demitrová nemohla uveriť, čo jej oznámili!

Obrovské prekvapenie sa zračilo na jej tvári a slzy držala na krajíčku! Reakcia Majky Demitrovej na oznámenie, že jej zosnulého manžela ...
  • Zdroj: reprofoto (X/St.LouisBlues), TASR

Obrovské prekvapenie sa zračilo na jej tvári a slzy držala na krajíčku! Reakcia Majky Demitrovej na oznámenie, že jej zosnulého manžela Pavla Demitru uvedú do Siene slávy tímu St.Louis Blues.

FOTOGALÉRIA: Demitra

Slovenský legendárny útočník Pavol Demitra bude 19. januára 2024 oficiálne uvedený do Siene slávy St.Louis Blues. Klubu, v ktorom odohral osem sezón, vrátane svojich dvoch najúspešnejších (v sezóne 1998-99 strelil 37 gólov a nazbieral 89 bodov, v sezóne 2002-03 strelil 36 gólov a nazbieral 93 bodov). Žiaril aj v čisto slovenskom útoku po boku krajanov Michala Handzuša a Ľuboša Bartečka.

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský.
Slafkovský všetkých prekvapil: Pomalý? Po TOMTO kritici zavrú ústa! Zobraziť článok

Okrem neho uvedie St.Louis do klubovej Siene slávy aj legendárneho útočníka Keitha Tkachuka a brankára Mikea Liuta. Klub zverejnil na sociálnej sieti X video z momentu, keď sa manželka zosnulého Pavla Demitru Majka dozvedela správu o jeho uvedení do Siene slávy Blues. Na jej tvári sa zračilo obrovské prekvapenie a slzy držala na krajíčku!

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});