Mráz behal po chrbte: Ružička hlavou vletel na mantinel, krásne gesto protihráča!

Mráz behal po chrbte pri pohľade na to, ako Adam Ružička vletel hlavou priamo na mantinel po tom, čo ho podrazil brankár James Reimer. ...

Mráz behal po chrbte pri pohľade na to, ako Adam Ružička vletel hlavou priamo na mantinel po tom, čo ho podrazil brankár James Reimer. Nasledovalo krásne gesto hviezdneho protihráča Moritza Seidera.

Fotogaléria

Adam Ružička dostal prvýkrát v tejto sezóne od trénera Ryana Husku možnosť zahrať si v prvom útoku Calgary Flames. Bol to však pre neho nešťastný zápas. Nielenže "plamene" na ľade Detroitu zhoreli a prehrali 2:6, ale Ružička sa len o vlások vyhol vážnemu zraneniu!

Adam Ružička zažiaril v drese Calgary Flames.
Ružička si zahral v prvom útoku: Calgary však dostalo tvrdú facku Zobraziť článok

V tretej tretine mieril slovenský útočník za bránu Detroitu, keď ho brankár James Reimer hokejkou podrazil. Ružička stratil rovnováhu a hlavou sa rútil rovno na mantinel. Našťastie stihol náraz stlmiť rukami a vyhol sa vážnemu zraneniu. Atakujúci nemecký obranca Moritz Seider ukázal pekné gesto, keď si okamžite overil u Ružičku, či je v poriadku.

Ružička je najproduktívnejším slovenským hokejistom v tejto sezóne NHL. Strelil dva góly a nazbieral štyri body v 6 zápasoch.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});